VAUVA.FI KOMMENTIT MINUSTA

April 1, 2018

 

 

 

Tälle sunnuntaille minulla oli hieman eri suunnitelmat, olin nimittäin ajatellut julkaisevani ensimmäisen matka-vlogin mutta kappas, suunnitelmat muuttuivat, kun päätimme kääntyä toiseen suuntaan Brasiliassa ja jätimme sen ihan pohjoisrannikon välistä. Seuraavissa videoissa nähdään toivon mukaan maisemia ja pääsette seurailemaan meitä täällä maailmalla! <3 Sillä välin kannattaa seurata snäpistä (lindben) ja instasta (@nnnnea) sieltä näkee lähes reaaliajassa, että mitä täällä tapahtuu.

 

Koska monet tykkäsi viimeksi blogipostauksestani - ''Vastauksia Iltalehden kommentteihin'' niin päätin tehdä nyt vähän samantyylisen postauksen mutta videon muodossa vauva.fi:n kommenteista. Toivon todella, että joku päivä tällaisia negatiivisia muiden ihmisten haukkumispalstoja ei enää olisi olemassakaan :)

 

 

Ihanaa sunnuntaita! <3

 

 

Please reload

RELATED POSTS

Please reload

DESIGN BY NEA LINDBERG

CONTACT