RED STRIPE STYLE

September 27, 2017

 

 

 

Photo by: Juuli Rönkä

 

Tässä on ehdottomasti uusi suosikki-asukokonaisuus! Tämä asu vilahtikin snäpissäni ja Instagramissa :) Monet tulivatkin kehumaan asua ja myös kysymään noiden superhienojen housujen perään! Enkä kyllä yhtään ihmettele, sillä onhan nuo hienot <3 Sopii hyvin tennareiden ja myös korkojen kanssa. Molemmat toimii yhtä hyvin!  

 

Housut löytyi Zarasta, yllätys! ;) Laukku sen sijaan tuli oikeastikin ehkä hieman yllätyksenä, nimittäin se löytyi Lindexiltä. Olin todella yllättynyt siitä kuinka trendikästä vaatetta heiltä nykyään löytyy. On kyllä tullut suuri ja positiivinen muutos mallistoon. Lindexiltä olen monesti alusvaatteita ostanut mutta vaatteita en ole oikeastaan sen tarkemmin edes katsonut. Tällä kertaa en kuitenkaan vain kävellyt alusvaateosastolle, sillä koko kaupan ilme oli erilainen, todella tyylikäs! Täytyy ehkä alkaa useammin käymään Lindexillä :)

 

 

PANTS FROM ZARA / SHIRT FROM H&M / JACKET FROM VERO MODA (House of Brandon) / SHOES FROM BERSHKA / BAG FROM LINDEX

 

Photo by: Juuli Rönkä

 

Please reload

RELATED POSTS

Please reload

DESIGN BY NEA LINDBERG

CONTACT