Road Trip to Russia

July 31, 2017

 

 

 

FINALLY! Pieni kooste Venäjä-Kazakstan reissusta. Reissu oli mahtava ja silmiä avaava. Ei voi muuta sanoa kuin, että matkustaminen on parasta, mitä tiedän!

 

Venäjä oli paikoin aika ruuhkainen ja liikenteessä ajaminen oli kieltämättä välillä aika pelottavaa. Moskovan lähettyvillä onnettomuuksia oli valtavasti, vakaviakin. Liikenne oli suorastaan kaoottista mutta hyvin selvittiin. Pitää vain itse olla silmä tarkkana! Kazakstanin liikenne oli aika saman tyyppistä, ei ehkä ihan niin aggressiivista. Ihmeellistä oli se, että vaikka liikenne olisi ollut miten sekavaa tahansa niin autot eivät ajaneet koskaan liikennevaloista päin punaisia, ei edes silloin, kun valot olivat alkamassa vaihtumaan keltaiseksi... Outoa.

 

 

Ruoka oli älyttömän hyvää, eikä pelkästään hyvää vaan myös todella edullista! Siellä ei mennyt kyllä rahaa ruokaan juuri laisinkaan saatika bensaan. Bensan hinta oli Venäjällä 0,60€/litra ja Kazakstanin puolella vain 0,40€/l! Ja myös hotellit olivat super-edullisia!

 

Maailmaa oppii näkemään ihan eri tavalla ja pienistäkin asioista oppii koko ajan jotain uutta. Äitini monesti kysyy "eikö tuohon teidän matkustamiseen ala kohta se huuma loppumaan" vastaus on EI. Ei missään nimessä, päinvastoin. Voisin vain matkustaa, kirjoittaa blogia ja tehdä videoita. Jakaa kuvia ja muistoja! <3

 

 

 

Please reload

RELATED POSTS

Please reload

DESIGN BY NEA LINDBERG

CONTACT