Snapshots by iPhone part 2

April 16, 2017

 

 

 

Toivottavasti kaikilla on ollut ihana pääsiäinen! Täällä päin kun, ei ilmeisesti paljoa pääsiäistä vietellä. Ihanaa katsoa muiden instagram-päivityksiä ja snäpin my storyja pääsiäisestä. Tekisi kyllä mieli pari pientä pääsiäismunaa, ai että ne on muuten hyviä!! Pääsiäisen paras asia :D haha 

 

Sitten tämä päivä. Meillä on ollut taas rento allaspäivä. Tehtiin töitä, uitiin ja heiteltiin frisbeetä uima-altaassa. Nautittiin auringosta ja syötiin herkkusalaattiamme, nami. Kohta mennään syömään myöhäistä päivällistä ja sen jälkeen leffailta alkakoon!

 

Huomenna olisi vuorossa taas kuvauspäivä. Aloitan huomenna sen ruokavideon kuvaamisen. Odotan jo, että pääsen ensi viikolla pitkästä aikaa taas julkaisemaan näitä videoita, joita olen tässä kuvaillut :)  Eipä täällä muuta kummoista, ihanaa sunnuntaita kaikille!

 

Please reload

RELATED POSTS

Please reload

DESIGN BY NEA LINDBERG

CONTACT