Rainy Day In Australia

March 16, 2017

 

 

 

 

Hellou! Australiassa ollaan. Tänään oli meidän ensimmäinen kokonainen päivä täällä. Eilen oli ihan hyvä ilma, aurinko paistoi mutta tänään satoi sitten lähes koko päivän vettä. Jos vain säätiedotteet pitävät paikkaansa niin tänne on luvattu koko viikoksi sadetta... Harmi homma mutta ei voi mitään. Minun mieltäni ei pieni sade pilaa :*  Tänne kyllä täytyy tulla uudestaan paremmalla ajalla, jotta tätä maata näkisi laajemmaltakin kuin vain täältä Sydneystä. Ei kyllä yhtään huono idea, eikä haittaa vaikka uudestaan tulisikin. Täällä on niin paljon nähtävää. Aikaa tarvitaan viikkoja, ellei jopa kuukausia.

 

Kuvasin muuten tänään ensimmäisen My dayn täällä ja yritän saada sen huomenna julki. Nyt alkaa videon editointi ja sen jälkeen leffailta <3

 

 

 

Please reload

RELATED POSTS

Please reload

DESIGN BY NEA LINDBERG

CONTACT