I Love Christmas

December 28, 2016

 

 

 

Lomalta on kotiuduttu ja joulu rauhallisesti vietetty. Parasta joulussa on se että ei tarvitse tehdä yhtään mitään. Saa nauttia olosta, hyvästä ruoasta ja läheisten seurasta. Meillä Jouluperinteisiin kuuluu mummin haudalla käynti, syöminen, oleskelu, lahjojen avaaminen ja yhteiset pelit :d

 

Joulupäivä oli hieman erilainen muihin vuosiin verrattuna. Menimme ensimmäistä kertaa Tommin kanssa tapaamaan isääni. Täytyy myöntää, että siinä kohtaa ehkä hieman jännitti mutta ihan turhaa, sillä päivä meni niin mukavasti. Kaikki tulivat hyvin toimeen toistensa kanssa ja juttua riitti. Kuusi tuntia vierähti huomaamattamme! Nyt on niin vapautunut ja onnellinen mieli <3 Toivottavasti teilläkin oli ihana joulu! xx

 

 

Please reload

RELATED POSTS

Please reload

DESIGN BY NEA LINDBERG

CONTACT