LUXURY SUITES

December 22, 2016

 

 

 

 Shirt / Bershka Skirt / Forever21  Bag / Forever21 Shoes / ZARA   Sunglasses / Zara

 

 

Heippa! Asukuvaa kehiin, taas! Tällä lomalla on netti toiminut niin huonosti, että joudun postaamaan muutaman postauksen hieman viiveellä eli vasta kotona. Älkää siis turhaan ihmetelkö miksi postaan Madagaskarista myöhemmin :d Videon lataaminen Youtubeen vaatii niin täydellisen netin, että täällä sitä mahdollisuutta ei ole ollut :/ Tällä hetkellä ollaan Kapkaupungin lentokentällä odottamassa ensimmäistä lentoa Dohaan joka kestää huimat 9 tuntia :) Dohan lentokentällä ollaan 9 tuntia, josta matka jatkuu Suomeen huomenna aamulla. Tästä paluumatkasta tulee todella pitkä ja rankka mutta se ei mitään! :) 

 

 

 

 

 

Please reload

RELATED POSTS

Please reload

DESIGN BY NEA LINDBERG

CONTACT