Last Day

August 2, 2016

 

 

 

 

 

Viikonloppu meni mukavissa merkeissä Tommin ja perheeni kanssa mökillä. Käytiin pitkillä kävelylenkeillä, kokkailtiin hyvää ruokaa, saunottiin ja pelattiin hauskoja parisuhdepelejä :)  Takana oli varmasti yksi kesän parhaimmista viikonlopuista. Tuntuu ihan hullulta, että kesälomaa on jäljellä vain pari viikkoa. Onneksi saadaan kesäloma hyvään päätökseen, kun ensiviikolla lähdetään Tommin kanssa kesän viimeiselle matkalle!

 

Olin tänään Miisan kanssa viimeisellä lounaalla hetkeen. Kävimme Hernesaaren rannan Birgitta kahvilassa. Todella hieno mesta! Miisa lähtee ensiviikolla jenkkeihin opiskelemaan 4 vuodeksi. Haikea ja surullinen fiilis mutta tavallaan onnellinen. Olen iloinen Miisan puolesta mutta yksi parhaimmista ystävistäni lähtee toiselle puolelle maapalloa. Onneksi Facetime on keksitty :)!

 

 TAKKI - ZARA

 

PAITA - NEW YORK

 

HOUSUT - NA-KD

 

KENGÄT - ELLOS

 

LAUKKU - FOREVER21

 

KELLO - MARC BY JACOBS

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

RELATED POSTS

Please reload

DESIGN BY NEA LINDBERG

CONTACT