Ulkotreeni oman kehon painolla

July 2, 2016

 

 

Harjoittelu oman kehon painolla on nykyään todella suosittu harjoittelumuoto, jolla voi ainakin osittain korvata myös kuntosaliharjoittelua, tai sitä voi tehdä sen ohella. Kehonpainoharjoittelua voi tehdä missä tahansa. Ilmaiseksi. Kotona, ulkona tai vaikka lomalla valkoisen hiekkarannan ja sinisen veden äärellä.

 

Haluan siis haastaa teidätkin kokeilemaan treeniä oman kehon painolla! Videolla näkyy yksi treeneistäni, joita on tänä kesänä tullut tehtyä.

 

 

 

PAITA - ONLY PLAY

 

TREENIHUPPARI - ONLY PLAY (House of Brandon)

 

HOUSUT - SUPERDRY SPORT (House of Brandon)

 

 

 

House of Brandonilla alkoi eilen SPORT WEEKEND! - kaikista treenivaatteista -25% koodilla SPORT25. Koodi voimassa maanantaihin 4.7 saakka. Jokaiselle tilaajalle lisäksi uusi markkinoiden parhailla ravintoarvoilla varustettu Alfa tai Delight proteiinipatukka kaupan päälle!

 

 

Please reload

RELATED POSTS

Please reload

DESIGN BY NEA LINDBERG

CONTACT