Etsi

VIIKKO LOSISSA OHI
Nopeasti se viikko taas kerran meni ja mukavaa oli! Tämä stoppi tuli kyllä niin sopivaan kohtaan, kun juuri ennen tänne tuloa oltiin ajettu 6500km 9 päivässä. Sai viikon aikana hyvin levättyä, tehdä itse ruokaa ja käydä treenaamassa salilla. Sattui hyvä tuuri, kun löydettiin Airbnb, jossa oli ilmainen autohallipaikka ja ihan kelvollinen kuntosali alakerrassa täysin vapaassa käytössä. Hotellien yhteydessä pelkkä autopaikka saattaa maksaa jopa kymmeniä dollareita per päivä - monissa paikoissa oli 35-40USD.


Ajeltiin viikon aikana ympäri Losia ja nyt madeltiin niissä kuulusissa Losin ruuhkissakin, joita ei viime kerralla nähty. Heinäkuu on täällä ehkä hiljaisempaa aikaa niinkuin silloin epäilinkin. (postaus vuodelta 2018 löytyy täältä). Mietittiin, että mitäköhän paikalliset mahtaa ajatella ja ylipäänsä elämänsä järjestellä, kun kotimatka töistä voi kestää aivan mitä tahansa. Mekin oltiin useampana päivänä Venice Beachin lähistöllä ja lähdettiin ruuhka-aikaan ajelemaan majoituspaikkaamme kohti niin matka-aika oli 45-90min päivästä riippuen. Menomatka taas sen sijaan keskellä päivää oli vain 30min. Aika hankala suunnitella päivän rytmiä, kun et tiedä edes tunnin tarkkuudella koska olet kotona tai hakemassa vaikka lapsia tarhasta tai tekemässä heille kotona ruokaa. Elämä täällä ei varmaan muutenkaan ole ihan helpoimmasta päästä. Elämä Suomessa on niin helppoa ja yksinkertaista, että siellä ihmisillä nousee verenpaine jo siitä, kun joku laittaa vilkun väärään suuntaan liikenneympyrässä, haha :DLämpötilat täällä on vaihdelleet 14-24 välillä eli välillä on ollut todella lämmin, kun neule päällä on lähtenyt ulos mutta toisaalta välillä on ollut tosi kylmäkin. Rannalla ei käyty kuvaamassa ollenkaan, kun siellä tuuli niin kovaa niin eipä tehnyt mieli lähteä sinne mekko päällä pyörimään. Tähän väliin mun on pakko vinkata superhyvä lounas-/kahvilamesta Venicen Beachin läheltä: Great White - ihana mutta voin kertoa, että se taitaa olla monen muunkin suosikkilounaspaikka, nimittäin asiakkaita riittää jonoksi asti. Nopeasti porukka kyllä vaihtuu eli pöydän saa oikeastaan heti - täällä kannattaa siis käydä jos Losiin päin on tulossa!


Nyt sunnuntaina aamulla lähdetään jatkamaan matkaa kohti Yosemiten kansallispuistoa. Ollaan niillä seuduilla varmaan pari päivää ja sen jälkeen jatketaan taas matkaa parin mielenkiintoisen kohteen kautta kohti Kanadaa. Ensimmäinen kohde pohjoisessa tulee olemaan Banff Kanadan Kalliovuorilla, josta viime kerralla ajettiin vain ohi. Paikka on todella kaunis, joten nyt ajateltiin tutkia paikkaa vähän tarkemmin kuin vain ohi ajamalla.


Palaan siis blogin puolella varmaankin jo ihan parin päivän päästä, kun ollaan päästy Yosemiteen. Ihanaa sunnuntaita teille! <3 Ps. Jos et vielä seuraa Instassa niin käyppää ottamassa mun tili seurantaan :*0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE