Etsi

SATUMAISET VUORIMAISEMATEhdittiin olla Kanadassa vain pitkä viikonloppu, kun tuli lähtö Suomeen kuten suurin osa teistä instagramin kautta jo näkikin. Onneksi se neljä päivää saatiin olla todella kauniissa maisemissa Canmoren kylässä aivan Banffin kansallispuiston läheisyydessä.


Hotelli oli keskellä upeita lumihuippuisia vuoria ja aivan sama mihin suuntaan katsoi niin maisemat olivat todella kauniit. Hotellista löytyi myös laadukas ravintola ja kaiken kruunasi upea ulkoilmaterassi hotellin toisessa kerroksessa, jossa suuri turkoosi uima-allas ja pari pienempää poreallasta - ja ne näkymät vuorille! Siellä pakkasessa kuumassa vedessä poreiden keskellä istuessa ja vuoria katsellessa rentoutui täydellisesti. Meidän täytyy vielä palata tuohon hotelliin edes yhdeksi yöksi, kun mennään takaisin Kanadaan.


Lähdimme matkalle 25.12. ja ehdittiin ajamaan yhteensä aika tarkalleen 10 000km Meksikosta Kanadaan, joten ehkä tämä on sopiva hetki pitää taukoa, vaikka mielellään oltaisiin vielä pidemmälle jatkettukin. Auto jätettiin Calgaryyn lentokenttäparkkiin noin sadan kilometrin päähän Canmoresta, joten päästään onneksi sitten helposti takaisin tuohon hotelliin, kun ollaan Kanadaan taas pian menossa.


Ihanaa ja energistä uutta viikkoa sinulle! <3

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE