Etsi

OSTIN ENSIASUNNON!


Viimeisestä postauksesta blogiin on kulunut nyt tasan kaksi kuukautta. Huhhuh, miten onkaan asiat muuttuneet näinkin lyhyessä ajassa. Tultiin tammikuun lopussa Kanadasta Suomeen ja jätettiin auto odottamaan Calgaryyn, että päästään jatkamaan road tripiä hieman myöhemmin... ja se "hieman myöhemmin" venyikin nyt sitten vähintään kesään, ehkä syksyyn. Kuka tietää. Olen ennenkin maininnut asiasta blogissa ja muistutan taas, että en normaalista arkielämästä tänne ole viitsinyt kirjoitella enää aikoihin, sillä sosiaalisen median kanavia on useita ja jokaisella on oma tarkoituksensa. Täällä on vaikeampi pitää kuulumisia reaaliajassa normiarkena, kun taas Instassa se sujuu muiden töiden ohella siinä rinnalla kuin itsestään. Rakastan blogia ja haluan olla osana blogimaailmaa mutta täällä luontevampaa on kirjoittaa matkoista ja aiheista, jotka eivät ole niin päivistä kiinni :)


Koska meillä ei ole mitään tietoa, koska matka jatkuu, ja sitten, kun jatkuu, millaisena se jatkuu, kun tilanne, jossa eletään on mikä se on, niin päätin nyt hankkia ensiasunnon! :) Enää ei tarvitse miettiä viikko kerrallaan, että missä asutaan seuraavaksi. Suunnitelmien ei pitänyt näin mennä mutta elämässä tulee välillä pieniä ja myös isojakin muutoksia ja niihin täytyy osata suhtautua. Tällä kertaa mielestäni paras ratkaisu oli ostaa suoraan asunto. Reissustakin, kun tullaan käymään Suomessa niin nyt on paikka, johon aina mennä :)Muutto olisi näillä näkymin heti pääsiäisen jälkeen, eli jo ensi viikolla!! Olen kyllä niin innoissani tästä! Asunto on melkein uusi, 84m2, korkeaa ja avaraa tilaa, ikkunat lattiasta kattoon ja muutenkin lähes täydellinen! Asunto tuntui kodilta heti, kun sisään astui, joten päätös oli lopulta aika helppo, kun pankistakin oli jo lainapäätös valmiina. Muutamia remontoitavia asioita, seinän maalausta ja kaikenlaisia sisutusjuttuja olisi kuitenkin tulossa ja odotankin jo kärsimättömänä, että saan kääriä hihat ja alkaa hommiin! :) Instaan tulee nyt paljon asuntojuttuja, remppaa ja sisustusta eli jos tämä aihe kiinnostaa niin kannattaa ottaa mun insta seurantaan @nnnnea.


Laitan toki blogiinkin sitten kuvia ja kerron, miten asiat etenevät. Youtube on ollut pitkään tauolla, kun en millään ehdi tehdä kaikkea ja tube on todella vaativa ja aikaa vievä kanava ylläpitää. Nyt kuitenkin mietin, että tässä kohtaa voisi olla oikea ja hyvä hetki tehdä sinne videoita. Mietin asioita kuitenkin pidemmällä tähtäimellä ja harkitsen tätä vielä, sillä en tiedä riittääkö aika kanavan päivittämiseen sitten, kun asiat ovat palanneet normaalimmaksi ja elämä palailee taas raiteilleen. Mulla ei sinällään työt ole vähentyneet koronan takia ainakaan toistaiseksi mutta onhan elämä muuten vähän hidastunut. Enää ei voi käydä kahviloissa, ravintoloissa, leffassa ja kauppakeskuksissa eli aikaa on enemmän vaikka töitäkin on paljon. Tilanne maailmassa on kuitenkin sellainen, että kukaan ei enää tiedä huomisesta, joten päivä kerrallaan tässä on itsekin elettävä monen asian suhteen.


Tällainen väliaikakatsaus tähän väliin ja palataan uusin postauksin jo ensi viikolla. Ihanaa pääsiäistä Sinulle! <3

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE