Etsi

KEITTIÖREMONTTI

Postaus yhteistyössä Ylämaan Graniitin ja Cosentinon kanssa*


Nyt vihdoin ajattelin tulla tekemään postauksen keittiön remontista, joka itse asiassa toteutettiin heti, kun tähän taloon muutettiin! Alun perin mulla oli tarkoitus, että teen tämän postauksen vasta sitten, kun saan ensin hankittua integroidun astianpesukoneen mutta katsotaan sitä sitten ensi vuonna :)


Alkuperäisessä keittiössä ei ollut oikeastaan mitään vikaa mutta halusin tehdä keittiöstä oman näköisen ja muutenkin päivittää sitä viihtymisen ja kodin yleisen sisustustyylin kannalta sopivammaksi. Alkuperäinen keittiö oli omaan silmään hieman liian synkkä. Tasot olivat tummat, hana kromia, samoin allas. Seinissä kaakelit olivat kyllä valkoiset mutta niissäkin oli pientä kuviota ja tuntui, että keittiössä oli liikaa tapahtumaa ja yhteensopimattomia pintoja . Otin heti yhteyttä Cosentinoon ja Ylämaan Graniittiin ja sainkin heiltä todella ammattimaista ja hyvää palvelua.


Tasoja ja materiaaleja oli vaikka ja kuinka. Oli vaikeaa tehdä valintaa mutta päädyin kvartsitasoista: Eternal Calacatta Goldiin. Valkoinen kvartsitaso harmaa-kultaisen marmorikuvioinnin kanssa näyttää keittiössä täydelliseltä. Tykkään siitä, että taso on hillitty mutta kuitenkin näyttävä! Jo samalla viikolla ensimmäisestä yhteydenotosta mittamiehet tulivat mittaamaan keittiön ja sen jälkeen laitettiinkin tasot tilaukseen. Uusi keittiö tultiin asentamaan jo heti seuraavalla viikolla! Koko homma saatiin purkkiin siis noin kahdessa viikossa - vau! Olin varautunut kuukausien odotteluun mutta yllätyin positiivisesti toimittajan todella nopeasta ja ammattimaisesta toiminnasta! Voin siis lämmöllä suositella <3


Tässä kuva keittiöstä ennen remonttia:

Ja seuraavissa kuvissa näette jälkeen remontin:


Lopputulos on mieletön! Valoisa ja yksinkertaisen kaunis - juuri sellainen, jota halusin ja josta tykkään. Jos kiinnostaa niin koko remonttivideo löytyy mun Youtube kanavalta. Tämän linkin kautta pääset katsomaan koko videon ja remontin alusta loppuun :)


Keittiöstä vaihdettiin:

Väliseinä ja pöytätasot (Eternal Calacatta Gold)

Hana ja allas

Vetimet

Tarkoituksena olisi vielä tosiaan hankkia integroitu astianpesukone mutta sen kerkeää ensi vuonna :)


0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE