Etsi

ITALIA PÄÄSTÄ PÄÄHÄN


Viimeksi kirjoittelin Marbellasta ja nyt ollaankin jo Sisiliassa! :) Nopeasti on matka siis edennyt. Ajettiin Marbellasta Valenciaan ja sieltä jatkettiin Barcelonan kautta Ranskaan Marseilleen ja Nizzaan. Nizzasta meillä oli tarkoitus ajella Italiaan Como- ja Gardajärvelle ja sieltä ylemmäksi vuoristoon Dolomiiteille. Sattumalta katsottiin säätietoja ja huomattiin, että vuoristossa on ukkosta ja vesisateita niin pitkälle kuin säätiedotus näyttää, joten päätettiin vaihtaa reittiä ja jatkettiin Italian rannikkoa pitkin etelää kohti. Toivotaan, että nyt kotimatkalla sää vuoristossa olisi jo parempi ja voisimme viettää siellä muutaman päivän.


(Ranta: Rosignano Solvay)


Ensimmäisenä Italiassa ajoimme Genovaan ja sieltä upeaan Portofinoon, jossa maisemat olivat kuin jostain satukirjasta! <3 Portofinon jälkeen vuorossa oli Cinque Terre ja sieltä tarkemmin sanottuna kylä nimeltä Monterosso al Mare. Tämän jälkeen kävimme tutustumassa Pisassa kuuluisaan kaltevaan torniin, joka olikin jopa yllättävän upea näky. Meidän piti käydä Pisassa jo viime kesänä, kun olimme aivan lähistöllä Firenzessä, Toscanassa mutta sillä kertaa kohde jäi väliin. Ehkä sillä oli tarkoituksensa, kun paikka oli nyt aivan meidän reitillä ja jäätiin kaupunkiin yöksikin :) Pisan jälkeen ajoimme Rooman ja Napolin ohi aina Sisilian suurimpaan kaupunkiin Palermoon saakka, johon saavuimme nyt sunnuntaina.


Italia on kyllä upea maa ja lämpöä on riittänyt jokaiselle päivälle 30 astetta ja aurinko paistaa <3 Sanoin jo vuosi sitten ja edelleen olen samaa mieltä; Italiaan pitäisi varata ainakin kuukausi ja nähtävää riittäisi jokaiselle päivälle ja varmasti näkemistä ja kokemista jäisi vielä seuraavallekin reissulle.

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE