Etsi

HAJONNUT TIETOKONE JA MASKIPAKKO


Vierailuun Portugalissa mahtui epäonnea. Ensin hajosi kamera, jostain kerroinkin edellisissä blogikirjoituksissa ja sen jälkeen hajosi tietokone. MacBookiin ilmaantui sama vika kuin alkuvuodesta Los Angelesissa, kone ei vain lataa.


Kierreltiin muutama Macceja korjaava liike täällä Marbellassa mutta ainoa paikka, jossa olisi ollut varaosat ilmeisesti heti saatavilla ilman, että konetta tarvitsisi lähettää mihinkään, olisi ollut kauppakeskus La Canadassa oleva Applen myymälä. Kauppakeskukseen pääseminen osoittautui haastavaksi. Pääovella oli pitkä jono ja vartijat päästivät yhden ihmisen kerrallaan keskukseen sisälle. Aikaa kului ja viimein tuli meidän vuoro. Applen myymälän edessä oli uusi lähes yhtä pitkä jono ja myymälän ulkopuolella pyöri noin kymmenen Applen myyjää kysymässä kysymyksiä niin siihen liittyen, miksi asiakkaat olisivat myymälään tulossa kuin siihen, että on onko yskää tai muita koronan oireita. Kuumeenkin mittasivat kaikilta. Lopulta emme koskaan päässeet myymälään saakka, sillä ilman tapaamista myymälään ei päässyt ja tapaamista ei saatu sovittua, sillä heidän järjestelmänsä ei tunnistanut Suomen maakoodia, jotta olisivat voineet lähettää tekstiviestin, kun tapaaminen olisi ollut mahdollista noin kolmen tunnin kuluttua. Aivan käsittämätön farssi. Kone odottaa siis korjaamista Suomeen saakka.


Täällä on noin 30 astetta lämmintä ja Portugalissa jopa 40 ja maski kasvoilla se tuntuu varmaan tuplat kuumemmalta, kun hengität lämmintä ilmaa joka kiertää kasvoillasi olevan maskin sisällä. Portugalissa ei sentään maskipakkoa ollut ulkona ollessa toisin kuin Espanjassa. Erikoinen tilanne kyllä kaikkiaan täällä päin edelleen.


Käyn vielä iltapäivällä huoltamassa ripset ja sitten lähdetäänkin ajamaan pohjoiseen kohti Italiaa, johon päästään torstaina. Odotan erityisesti Pohjois-Italian vuoristoseutuja, joissa toivon mukaan lämpötilat vähän laskevat nykyiseen verrattuna. Kyllä tämä kuumuus taas riittää :) Vaikka pakko sanoa, että kyllä tätä elämää Marbellassa on ikävä, tää on vaan niin meidän paikka. Toivottavasti joskus päästään takaisin <3


0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE