Etsi

GRILLIKAUSI AVATTU!


On ollut niin ihanat ilmat jo pitkään! Käytiin ostamassa grilli ja viikonloppuna grillailtiin vaikka mitä! Aivan jokainen ruokalaji ei nyt ehkä ollut sieltä terveellisimmästä päästä kuten pekoneihin käärityt täytetyt herkkusienet tai valkosipuli-juustomakkarat mutta voi luoja miten hyvää kaikki oli! Meillä ei ole vielä terassikalusteita niin siirrettiin keittiönpöytä tuohon terassille vievän oven viereen ja syötiin puolittain ulkona, kun aurinkokin paistoi niin lämpimästi.


Samalla kun haettiin Bauhausista kaasupullo grilliä varten niin ostettiin myös ruohonleikkuri ja trimmeri niin päästiin aloittamaan pihatyötkin, ruoho nimittäin on kasvanut jo pitkäksi :) Tommi leikkasi nurmikkoa ja minä grillasin. Tuntuu suorastaan oudolta, että siirryttiin hetkessä matkalaukkuelämästä omakotitaloelämään haha :D


Salillakin on taas niin kiva treenata. Oikein odottaa heti treenien jälkeen sitä, että huomenna pääsee taas uudestaan. Tuntuu, että normaali elämä alkaa pikku hiljaa palautumaan. Lauantaina Tammiston seudullakin oli autoja saman verran kuin jouluruuhkissa.Täällä kodin sisustusjutut jatkuvat omalla painollaan. Makkariin sängynpääty tulee ilmeisesti jo tänään, olohuoneen matto saattaa tulla myös alkuviikosta, kylppärin suihkuseinä on myös tulossa hetkenä minä hyvänsä kuten meidän ns. vaatehuoneen suuri mittatilauspeili. Keittiöön uudet kivitasot asennetaan ensi viikolla jne. Kaikki etenee hitaasti mutta varmasti :)


Kesä on jo aivan nurkan takana ja on niin hyvä mieli. Auringosta saa energiaa! :) Ihanaa viikkoa Sulle! <3

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE