Etsi

GREETINGS FROM CANADA! ūüá®ūüá¶Terkut Kanadasta! :) Tänne tuloa ollaan odotettu! Löydettiin superkiva ja ihanan tunnelmallinen hotelli tästä Banffin luonnonpuistosta vuorimaisemista, joten täällä ollaan varmasti useampi päivä.


Ollaan taidettu ajaa taas kuusi päivää putkeen, itse asiassa Losista saakka ollaan ajettu jokaisena päivänä, yhteensä aika tarkalleen 3000km, kun ei aivan suorinta tietä tultu. Pohdittiin taas Tompan kanssa, että miten me nyt taas ollaan ajettu näin paljon ja ihan koko ajan. Samalla tajuttiin, että niin eihän tuossa välillä nyt ollut mitään sellaisia paikkoja, joissa oltaisiin haluttu viettää useampaa päivää.


Kuvat muokattu Fashion Collection ja Dreamy Coconut -filttereillä*


Losista ajettiin ensin instagramista tunnettuun tuulivoimapuistoon kuvailemaan ja sieltä jatkettiin sitten Yosemiten luonnonpuistoon. Ikävä kyllä Yosemite oli todella ankean näköinen tähän aikaan vuodesta, joten vaihdettiin suunnitelmia eikä jääty sinne yöksi vaan ajettiin puiston läpi ja jatkettiin samantien matkaa. Seuraava kohde oli Bonneville Salt Flats eli suolatasanko, jota sanotaan maailman tasaisimmaksi paikaksi. Tähän aikaan vuodesta se oli kuitenkin veden peittämä, joten ei siitäkään nyt sitten jäänyt paljoa kerrottavaa, vaikka ihan hieno paikka se nytkin oli. Seuraava kohde olisi ollut Little Sahara Sand Dunes mutta Yosemiten ja Bonnevillen jälkeen päätettiin, että ei varmaan viitsi ajaa tuntikausia niitä dyynejä katsomaan, kun nekin saattaa näyttää ties miltä :D Jatkettiin siis suoraan kohti pohjoista. Kaikista hienoin elämys siis oli, kuten road tripillä kuuluukin, se itse matkanteko ja ne todella hienot maisemat, joiden läpi ajettiin tuhansia kilometrejä halki Nevadan, Utahin, Idahon ja Montanan osalvaltioiden. Ne, jotka seuraa mun ig storya näkivät videoita matkan varrelta.Yleensä aina näillä reissuilla sattuu jotain mutta onneksi tällä kertaa ei nyt mitään sen vakavampaa kuin, että auton akku on loppunut yön aikana kaksi kertaa eikä auto käynnistynyt, kun oltiin lähdössä aamulla hotellin pihasta. Ensin Tommi unohti autosta valot päälle ja toisena yönä olin vahingossa jättänyt virran meidän jääkaappiin. Sitten astetta pahempi välikohtaus sattui torstaina illalla, kun oli jo pimeää. Kaksi peuraa juoksi metsästä suoraan auton eteen. Tällä kertaa ei ollut aivan niin läheltä piti -tilanne kuin viimeksi Kanadassa, kun meinasimme ajaa hirven yli. Joka tapauksessa mietittiin, että jos oltaisiin lähdetty 1-2 sekuntia aikaisemmin edelliseltä huoltoasemalta niin mitenköhän olisi käynyt. Elämässä asiat ovat usein todella pienestä kiinni - kamala sentään!


Nyt viikonlopun ohjelmana olisi kierrellä eri paikoissa täällä Banffissa ja toivotaan, että hienoja kuvauspaikkoja löytyy. Silloin, kun täällä on kunnolla lunta niin paikka on mieletön! Ollaan seurattu säätiedotuksia niin pahimmillaan täällä oli muutama viikko sitten -26 astetta mutta nyt on vähän plussaa tai nollassa. Ei nämäkään parhaat mahdolliset olosuhteet ole kuvaamisen kannalta. Paras olisi, kun lunta sataisi ja olisi vähän pakkasta - ja aurinkoa. Pääsisi kunnolla alppitunnelmaan. Nyt aamupalalle ja ulos samoilemaan!


Palaan uusien kuvien kanssa parin päivän päästä :) Ihanaa viikonloppua sinulle! <3

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

MATKAKUUMETTA?

_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE