Etsi

5 VUOTTA YHDESSÄ! ❤️Meillä tuli Tompan kanssa 5 vuotta täyteen nyt perjantaina. Nopeasti on aika kyllä mennyt! Katseltiin yhdessä vanhoja valokuvia ja tuli kyllä niin haikea fiilis, mitä kaikkea ollaankaan yhdessä tehty ja koettu. Oi että. Toisaalta tuntuu, että kaikki on tapahtunut aivan hetki sitten ja toisaalta taas tuntuu, että yksittäisistä tapahtumista onkin kulunut jo pitkä aika, vaikea selittää. Elämä on todellakin muuttunut tässä matkan varrella.


Nukuttiin perjantaina vähän normaalia pidempään. Tomppa sanoi torstaina illalla, että on mun kanssa aamun rauhassa ja vasta myöhemmin lähtee töihin - ajattelin, että onpa ihanaa! Herättiin joskus 8.30 ja alettiin tekemään aamupalaa. Ovikello soi ja olin varma, että lähetti on tuomassa Barebellsin pakettia mutta sieltä tulikin Kakkugallerian Suklaaunelma. Meidän molempien lempiherkku! Tässä kohtaa ajattelin, että olipa ihana ajatus mutta hetken päästä ovikello soi uudestaan ja tällä kertaa lähetti toi valtavan kimpun, 60kpl pitkiä ruusuja! Purskahdin välittömästi itkuun ja mietin vain, että mitä olen tehnyt, että ansaitsen nyt näin paljon! Miksi 60kpl, ihmettelin samaa itsekin mutta kimpun mukana tuli myös kortti, johon uru oli kirjoittanut:


''60 kuukautta, 70 maata. Toivottavasti tämä on vasta alku. Rakastan sua äärettömän paljon!'' Tomppa oli siis laskenut yhteen kuluneet kuukaudet ja sen perusteella kimpussa oli yhtä monta ruusua. Itkettää pelkästään tuon lauseen kirjoittaminen tähän tekstiin. Miten paljon toinen on nähnyt vaivaa tähän kaikkeen. Uskomatonta.


En todellakaan osannut ajatella mitään tällaista. Itse olin jotenkin ajatellut, että ei nyt varmaan tehdä tai järjestetä mitään ihmeellistä, kun tämä aika on nyt tällainen ja ravintolatkin on kiinni... yllätys oli siis melkoinen! Minulle olisi hyvin riittänyt se pidempi aamu yhdessä <3 Tämä oli kyllä elämäni yksi parhaimmista päivistä. En unohda tätä koskaan! Nyt kukat ovat kauniisti maljakossa keskellä tyhjää olohuonetta <3


FILTTERIT - täältä

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE