Etsi

LOS ANGELES ūüáļūüáł


Päästiin Losiin maanantaina illalla ja tiistaina hoidettiin ns. pakollisia juttuja kuten pyykinpesua, auton huoltoa ja sellaista. Mun läppäri on ollut kaksi viikkoa rikki ja vietiin sekin huoltoon ja eilen keskiviikkona sen piti olla kunnossa. Koska kone ei lataudu niin Applen huolto sanoi, että 80% varmuudella vika on akussa - joten he olivat vaihtaneet akun ja, kun eilen mentiin noutamaan konetta niin eihän se toiminutkaan. Vika ei siis ollut akussa! Olisi varmaan kannattanut tutkia asiaa eikä vain vaihdella osia ja varmasti ne tämän akun vaihdon aikoo laskuttaa... Ihmeellistä säätöä koko homma. Nyt he laittoivat tänä aamuna kaksi sekavaa sähköpostia, joista saa käsityksen, että kone saattaisi olla kunnossa mutta ei ehkä sitten kuitenkaan. Meidän pitää mennä oman laturin kanssa sinne huoltoon nyt seuraavaksi. Mitä ihmettä. Saa nähdä pitääkö se kone vain huoltaa sitten Suomessa. Se selviää kohta. Joka tapauksessa on ikävää, että joudutaan ramppaamaan siellä huollossa nyt näköjään joka päivä. Ei vaikuta kovin ammattimaiselta toiminnalta. Eilen ehdittiin kuitenkin käymään salilla ja sitten ajeltiin Venice Beachille kuvailemaan ja käytiin aivan ihanassa kahvilassa syömässä avokadoleivät. Tänään ajateltiin käydä ainakin Hollywood Hillsillä kunhan aurinko alkaa laskemaan.

Meill√§ on Airbnb t√§ss√§ suht 'keskeisell√§'' paikalla ja vain noin sadan metrin p√§√§ss√§ risteyksess√§ on kodittomien telttakyl√§, osa siit√§ n√§kyy meid√§n ikkunastakin. Autolla ajaessa niit√§ ‚ÄĚkyli√§‚ÄĚ n√§kee aivan joka puolella, jopa Venice Beachill√§! T√§llaista t√§√§ll√§ ei todellakaan ollut puolitoista vuotta sitten. P√§√§tettiin tutkia asiaa ja katsottiin muutama video Youtubesta - ja toden totta, kodittomuus on r√§j√§ht√§nyt Los Angelesissa ja koko Kaliforniassa. Osavaltiossa on 150 000 koditonta ja LA:ssa tulee 150 uutta koditonta joka p√§iv√§. Ihmiset asuvat teltoissa, autoissa, sillan alla, kuka miss√§kin. Tilanne on riist√§ytynyt jopa v√§kivaltaiseksi eik√§ se ole en√§√§ kenenk√§√§n hallinnassa. Jos asia kiinnostaa niin katsokaapa tubesta haulla ‚ÄĚhomeless Los Angeles‚ÄĚ. Ollaan Losissa sunnuntaihin saakka, joten palailen varmaankin viel√§ t√§m√§n viikon aikana blogin pariin ja kerron miten t√§m√§ loppuviikko meni :) Toivottavasti saisin sen koneenkin takaisin korjattuna ja kunnossa. Mukavaa iltaa sulle! <3

 

#2020 #USA #Jenkit #nealindbergpresets #NeaLindberg #Indiedays #Lifie #Lifestyle #Travel #Matkailu #Matkabloggaaja #inspiration #AutollaJenkkeihin #automatkailu #LosAngeles

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

MATKAKUUMETTA?

_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE