Etsi

RAHASTAMISEN MAKUA? ūüíł


Saavuttiin juuri Los Angelesiin! Päivän etuajassa. Alunperin tarkoitus oli tulla tänne tiistaina mutta Grand Canyonin North Rim eli pohjoinen sisäänkäynti oli suljettu kokonaan (talven ja lumen vuoksi), joten skipattiin sitten koko kanjoni, vaikka eteläinen puoli olisi ollut auki. Ei kuitenkaan viitsitty ajaa sinne vaan ajeltiin tänään Valley of Firen ja Las Vegasin kautta tänne Losiin. Grand Canyonin North Rimillä käytiin viime reissulla ja nyt oltaisiin haluttu olla siellä yötäkin, sillä paikka on todella upea siis T O D E L L A.

Käytiin eilen Horseshoe Bendillä eli suositulla nähtävyydellä, jossa on syvä kanjoni ja kanjonin pohjalla kulkee hevosenkengän muotoinen joki... näky on todella upea mutta kuten otsikko kertoo, kaikki kaupallistuu ja luonnonvaraiset kohteet vähenevät vuosi vuodelta. Vielä puolitoista vuotta sitten tämäkin kohde oli luonnontilassa. Vaikka ihmisiä oli paikalla tuolloinkin paljon niin mitään ylimääräistä siellä ei ollut. Nyt paikalle oli ensinnäkin sisäänpääsymaksu, vartioidut parkkipaikat (keskellä erämaata) ja kanjonille oli rakennettu osittain aidat. Juuri ennen tähän kohteeseen tuloa käytiin kuvien perusteella upealla Antilope Canyonilla mutta sinne ei edes päässyt ominpäin vaan olisi pitänyt ottaa opastettu 1,5h kestävä kierros ja se maksoi 77usd per henkilö, joten annettiin olla. Halutaan matkailla mieluummin omatoimisesti kuin kierrellä paikkoja pikkubussilla muiden turistien kanssa. Vaikka toki harmittaa hieman, koska tämä olisi varmasti ollut hieno ja uusi paikka meille.

Viime kerralla Valley of Firellä oltiin heinäkuussa ja siellä oli 47 astetta lämmintä. Paikka oli nimensä mukaisesti tulikuuma. Nyt tänään siellä oli vain 10 astetta ja ihana auringonpaiste lämmitti - juuri sopiva lämpötila. Oli paljon mukavampi kuvailla punaisilla kallioilla nyt kuin silloin kesällä, kun paikka oli kuin suuri ulkoilmasauna - joskin olihan se kuumuus kokemuksena aika eksoottinen :) Las Vegasissakin oli silloin niin kuuma, että ulkona ei yksinkertaisesti voinut olla.

Ennen Horseshoe Bendiä ja Valley of Fireä käytiin Utahissa aika pohjoisessakin ja siellä oli jo talvi. Pakkasta oli enimmillään toistakymmentä astetta ja luntakin satoi. Saatiin siis vähän esimakua siitä, mitä tuleman pitää. Losista nimittän lähdetään pohjoiseen, Kanadaan saakka ja siellä sitä pakkasta ja lunta sitten riittää :) Odotan!!!

Ihanaa viikkoa tyypit! <3

Kuvat editoitu #nealindbergpresets filttereillä

 

Palataan Losin kuulumisiin muutaman päivän päästä. Mukavaa alkanutta viikkoa sinulle! <3

#2020 #USA #NeaLindberg #nealindbergpresets #Indiedays #Lifie #Lifestyle #travel #Matkailu #Matkabloggaaja #automatkailu #RAHASTAMISENMAKUA

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

MATKAKUUMETTA?

_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE