Etsi

ROAD TRIP USA


Ylitettiin USA:n ja Meksikon välinen raja Brownsvilleen Teksasiin keskiviikkona. Kerroinkin edellisessä postauksessa, että Meksiko on jättänyt rajavalvontansa täysin USA:n vastuulle ja maasta voi kävellä tai ajaa ulos kuka tahansa ilman, että Meksikon puolella kysytään yhtään mitään. Ja niinhän meille sitten kävi, että ajettiin vahingossa Jenkkeihin ja passit jäi leimaamatta Meksikon puolella...Voihan... Tästä olisi siis seurannut ongelmia tulevaisuudessa, joten käytiin sitten parin päivän päästä ohikulkumatkalla El Pasossa leimaamassa passit. Tai tarkemmin sanottuna jätettiin auto parkkiin El Pasoon Jenkkien puolelle ja käveltiin sillan yli Meksikoon Ciudad Juarez nimiseen kaupunkiin. Saatiin onneksi leimat ja käveltiin toista siltaa takaisin. Tässä on muuten jännä yksityiskohta, nimittäin Ciudad Juarez on yksi Meksikon vaarallisimmista kaupungeista, kun taas El Paso on kokoonsa nähden jopa poikkeuksellisen turvallinen. Kaupunkien välillä ei ole kuin raja-aita mutta ne eroavat toisistaan kuin yö ja päivä.

El Pasosta lähdettiin ajamaan kohti Moab nimistä kylää Utahin osavaltiossa. Kylä sijaitsee keskellä erämaata ja tässä onkin lähistöllä vaikka minkälaista luonnonpuistoa ja kierrellään niitä matkalla Los Angelesiin. Osassa näistä paikoista käytiin jo vuonna 2018 edellisellä automatkalla mutta käydään nyt uudestaan. Viimeksihän me oltiin täällä heinäkuussa ja silloin oli paahtava helle, siis todella kuuma - ja nyt tammikuussa on pakkasta ja siellä täällä luntakin, ihanan näköistä ja on muuten hiljaista! Turisteja ei täällä pahemmin talvisin ole. Losiin päästään näillä näkymin tiistaina. Viedään mun läppäri heti huoltoon ja samalla pitää huoltaa Jeeppi, perus öljynvaihto ja mitä noissa huolloissa nyt sitten tehdäänkään :) Ollaan LA:ssa noin viikko ja toivon mukaan kaikki saadaan hoidettua kuntoon siinä ajassa. Käydään salilla, syödään hyvin ja hoidellaan työjuttuja - täydellistä! Losista lähdetään sitten pohjoiseen ja kerron tarkempaa reittiä hieman myöhemmin. Ollaan sitä jo tässä vähän suunniteltu :) Helmikuussa meidän pitäisi olla Kanadassa ja sitten lennetään Suomeen muutamaksi viikoksi hoitamaan tärkeitä työasioita/tapaamisia.

Palaillaan siis Losista ensi viikolla. Ihanaa sunnuntaita! <3

 

Palaillaan siis Losista ensi viikolla. Ihanaa sunnuntaita! <3

#2020 #NeaLindberg #nealindbergpresets #Usa #Jenkit #Amerikka #Indiedays #Lifie #Lifestyle #inspiration #ROADTRIPTOUSA #Matkailu

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE