Etsi

MEKSIKOSSA OLLAAN ūüá≤ūüáĹ


Palattiin vajaa pari viikkoa sitten Lapista Espooseen töihin ja joulua viettämään. Oltiin lähetetty auto Saksasta Meksikoon lokakuussa ja useiden myöhästymisten jälkeen se saapui Veracruziin vihdoin tämän viikon maanantaina 23.12., joten meillä kävi tavallaan hyvä tuuri, että saatiin olla jouluaatto Suomessa perheen kanssa, tosin miellään kaikki välipäivätkin olisin Espoossa viettänyt perheen kanssa :)

Kun saatiin kuulla, että Jeeppi saapui satamaan niin varattiin lennot keskiviikolle eli 25.12. Matka kesti reilu 24 tuntia, kahdella vaihdolla ja oli kyllä aika raskas setti. Lennolla Pariisista Mexico Cityyn oli niin kylmäkin, että joutui olemaan koko 12,5h lennon ajan viltin alla ja silti paleli. Kun saavuttiin perille niin päästiin heti seuraavana aamuna selvittelemään auton asioita tullin kanssa ja kaikki paperiasiat saatiinkin hoidettua heti ensimmäisenä päivänä, mihin meitä tarvittiin. Sitten asia jäi huolitsijan ja tullin väliseksi ja tässä vierähtää nyt vielä useampi päivä odotellessa, kun viikonloppukin tuli väliin... Näillä näkymin saadaan auto kuitenkin maanantaina, sillä se on nyt tullin toimesta ihan fyysisesti tarkastettu ja periaatteessa vapautettukin - vain jokin paperi puuttuu mutta se on huolitsijan hoidettavana. Käsittämättömän monimutkainen prosessi on tuoda auto maahan väliaikaisesti ja kaiken näköistä paperia, dokumenttia, lippua ja lappua pitää olla, että kaikki on kunnossa.

Jos ja toivottavasti, kun saadaan Jeeppi maanantaina niin sitten ajetaan kaksi päivää kohti Tulumia, jossa halutaan viettää Uusi Vuosi. En ole varma mutta voisin kuvitella, että paikassa, johon mennään on kaikenlaisia uuden vuoden juhliin liittyviä järjestelyä, joita olisi ihana päästä hiekkarannalle katselemaan kuun ja tähtien loistaessa taivaalta, aika romanttista <3 Täällä Meksikossahan on yhdet maailman upeimmista rannoista, joten kokemus on ainakin erilainen, kun kaikki muut vuoden vaihteet olen aina viettänyt Pääkaupunkiseudulla.

Toivotaan, että kaikki menee hyvin ja palailen blogin kautta uusien kuvien kanssa jo muutaman päivän kuluttua. Nämä tämän postauksen kuvat otettiin Juulin kanssa Helsingissä nyt joulukuussa. Kuvat muokkasin L.A paketin L.A 005 filtterillä

 

#Mexico #nealindbergpresets #NeaLindberg #Travel #Matkailu #Lifie #Lifestyle #MEKSIKOSSAOLLAAN #Meksiko #2019 #Elämä #Matkablogi

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

MATKAKUUMETTA?

_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE