Etsi

LUMIMAISEMISSA RUKALLA


Kuvat muokattu Winter Wonderland -filttereillä*

Terkut pohjosesta! Torstaina aamulla lähdettiin ajelemaan Espoosta kohti Kuusamoa ja Rukaa. Matkaa oli noin 850km eli ajamiseen meni koko päivä ja perille saavuttiinkin illalla, kun oli jo pimeää. Mökki sijaitsi aika erikoisella paikalla, toisaalta syrjässä aivan keskellä metsää yksityistien päässä järven rannalta mutta toisaalta mökille vievältä tieltä näkyi mäkihyppytornien valot eli kuitenkin oltiin vain14 minuutin ajomatkan päässä Rukan keskustasta. Nähtiin noiden neljän päivän aikana vain pari autoa ja yksi ihminen kävelemässä tuolla päin, joten paikka oli todella hiljainen - ehkä meillekin jopa liian :D Mökin ikkunoissa ei ollut verhojakaan, joten siellä me oltiin kuin akvaariossa mutta toisaalta eipä ketään ollut näkemässä. Paikka on varmasti kaunis myös kesällä, järven ranta, laituri, vene... oi että <3

Säät eivät aivan hirveästi meitä suosineet noin niinkuin kuvaamisen kannalta mutta onneksi parina päivänä aurinkokin näyttäytyi. Muuten oli tasaisen harmaata tai pimeää aamusta iltaan. Noina päivinä, kun aurinko paistoi kävimme Riisitunturin ja Oulangan kansallispuistoissa ja varsinkin tässä jälkimmäisessä oli todella upeat maisemat jo lyhyenkin kävelymatkan päässä, VAU! Vapaana soliseva koski, riippusilta, vanhat puiset mökit ja lumiset maisemat olivat kuin jostain sadusta. Riisitunturille puolestaan on ilmeisesti parempi mennä vasta keväällä, kun siellä on tykkylunta puissa ja tunturimaisemat pääsevät kunnolla oikeuksiinsa.

Rukalla olisi patikointireittejä vaikka kuinka paljon ja kuvattavaa varmasti riittäisi jokaiselle päivällä vaikka pariksi viikoksi, joten me ehdittiin näkemään vain pintaraapaisu. Edelleen ihmetyttää, miten kaunis maa Suomi on. Siis ihan uskomattoman kaunis. Sitä ei aina Pääkaupunkiseudulla osaa arvostaa, millaisessa ihmemaassa me asutaankaan :)

Rukan jälkeen lähdettiin ajamaan pohjoiseen ja nyt ollaan Kakslauttasessa ja taas keskellä metsää :) Kirjoittelen tästä paikasta enemmän myöhemmin, nyt nimittäin alkaa ensimmäinen päivä täällä.

Ihanaa loppuviikkoa sinulle ja palataan muutaman päivän päästä! <3

 

#Winter #Wonderland #Finland #Suomi #Indiedays #Lifie #Lifestyle #NeaLindberg #nealindbergpresets #Travel

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE