Etsi

OFF TO PARIS! ūüáęūüá∑


Keskiviikkona Pariisiin! Enpä olisi uskonut mutta odotan tätä oikeastaan aika innolla :) Ollaan siis siellä pari päivää ja lauantaina lennetään taas Suomeen. Seuraavan viikon torstaina ollaankin jo Rukalla ja sieltä sitten jatketaan matkaa Kakslauttaseen, Leville ja ehkä vielä Lofooteillekin. Pohjois-Suomessa ollaan taas parisen viikkoa ja meillä on mökit varattuna jokaisesta noista kolmesta paikasta. En malta odottaa! Paluumatkalla ajateltiin, jos ajetteisiin Lofoottien "kautta", koska Leviltä sinne ajaa päivässä. Rukalla on joku maailman cup ja ihmisiä on vissiinkin paikalla tuhansittain juuri samana viikonloppuna, kun mekin ollaan siellä. Ihmeteltiin vain, kun mökkiä varattiin ja hinnat pomppi aika rajusti mutta varauksen yhteydessä selvisi, että miksi :D Onneksi mökki on aika syrjässä niin ei jouduta ruuhkissa kovin paljoa olemaan. Kakslauttasessa ollaankin sitten täysin erämaassa ja Levillä tutuissa maisemissa, missä viime vuonnakin, tosin ei samassa mökissä. Tätä Pohjois-Suomen road trippiä ollaan odotettu PALJON!!

Mutta. En ehtinyt edes ensimmäistä lausetta kirjoittaa loppuun tästä postauksesta, kun Tommin puhelin soi. Puhelu tuli Meksikosta agenttitoimistosta, jonka olisi tarkoitus tullata Jeeppi Veracruzin satamassa, kunhan auto sinne joulukuun alkupuolella (toivottavasti) saapuu. Kuten aina automatkailussa, yksikään asia ei mene ns. normaalisti ja ilman ongelmia ja yllätyksiä. Agentti ilmoitti, että Meksikossa (ja ilmeisesti koko Pohjois-Amerikassa) on laki, jonka mukaan lähetyksen vastaanottajan täytyy olla paikallinen yksityishenkilö tai yritys. Meillähän sekä lähettäjänä että vastaanottajana ollaan me itse, aivan kuten viime vuonnakin, kun lähetettiin auto Argentiinaan. Joten nyt ei tiedetä tarkkaan, että mitä tapahtuu seuraavaksi mutta ilmeisesti agentti yrittää keksiä jotakin. Autohan on ollu laivassakin jo viikon, että toivottavasti keksii jotain ja nopeasti, sillä auto menee Meksikoon joka tapauksessa, sitä on nyt mahdotonta enää perua. Tämän takia näistä automatkoista ei kovin mielellään hirveästi etukäteen liikaa kerro, sillä koskaan ei oikeasti tiedä, mitä tuleman pitää. Varmaa ei ole kuin se, että suunnitelmat muuttuvat aina ja yllätyksiä tulee :)

Ajateltiin, että oltaisiin oltu Suomessa joulun yli ja menty sitten Meksikoon ja ajeltu Tulumiin ainakin viikoksi nauttimaan taas lämmöstä mutta äskeisestä puhelusta päätelleen iso suositus on, että jos auton tullista ulos saa niin se kannattaa mennä hakemaan välittömästi. Tämä olisi näillä näkymin noin 12.12. eli juuri samana päivänä, kun meillä on check out Levin mökistä. Tässä tapauksessa jäisi Lofootit nyt näkemättä ja pahimmassa tapauksessa jäisi myös joulu näkemättä Suomessa, sillä se saattaa olla vähän turhan kiireinen aikataulu lentää ensin Meksikoon hakemaan auto satamasta, jonka jälkeen pitäisikin lentää heti kohta takaisin Suomeen viettämään joulua ja sitten taas takaisin Meksikoon jatkamaan matkaa. Rakastan joulua! Se on ehdottomasti mun vuoden kohokohta ja rakkauden aikaa - ja haluaisin viettää sen Suomessa perheen kanssa! <3

Joten... nyt odotellaan sitten suurella jännityksellä, mitä loppuvuosi tuo tullessaan. Yllätyksiä ainakin eikä ne kaikki varmasti ole positiivisia. Ainakin Meksikon tulliselvittelyt kaikkine uusine yllätyksineen tulee mitä ilmeisimmin maksamaan taas ja paljon... Automatkat ovat ikimuistoisia, jotain, mitä ei vaan voi sanoin kuvailla - mutta ne myös vaativat tavattoman paljon.

Onko sulla jotain matkoja tiedossa nyt loppuvuonna tai heti ensi vuoden alusta? Jos on niin mitä? <3

Mukavaa viikkoa ja joulun odotusta Sinulle! <3

 

#Travel #Indiedays #nealindbergpresets #inspiration #NeaLindberg #Lifie #Lifestyle #Matkailu #automatkailu #Meksiko #Paris

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

MATKAKUUMETTA?

_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE