Etsi

MATKASUUNNITELMIA JA KUULUMISIA


Päätettiin eilen, että mennään käymään Lapissa nyt marraskuun lopussa/joulukuun alussa. Tällä kertaa ajateltiin käydä ensin Kuusamossa ja mentäisiin sen jälkeen Leville. Kuusamon lähettyvillä olis parikin mielettömän upeeta kansallispuistoa ja näihin olis kyllä mahtava päästä kuvaamaan ja nauttimaan luonnosta. Levin seutu onkin jo tuttua mutta ehdottomasti halutaan mennä sinne uudelleen. Ylläksen ja Levin seudun luonto on upeannäköistä! Koko asia on vasta suunnitteluasteella eikä mitään mökkejä olla vielä varattu mutta uskotaan vahvasti, että sinne päädytään, koska onhan tästä tullut jo meille perinne viettää laatuaikaa Pohjoisessa! Siellä mieli lepää <3 Toivottavasti pohjoisessa vaan pakkaset jatkuu, että varmasti on lunta, kun sinne saakka päästään :)

Mitäs tänne Espanjaan sitten? Käytiin eilen vuokraamassa auto ja meillä on nyt pari paikkaa mielessä, missä olisi tarkoitus käydä nyt tällä viikolla. Uberilla eikä oikein taksillakaan kovin pitkälle uskalla lähteä, kun ei tiedä pääseekö niillä sitten takaisin. Vaikka ollaan aika paljon vietetty täällä aikaa niin silti täältä löytyy vaikka kuinka paljon paikkoja, mitä ei olla vielä nähty. Muuten arki täällä on todella tasaista ja ihanaa! Käydään salilla treenamassa, tehdään ruokaa, töitä, käydään kahvilla, katsotaan Viaplaysta leffoja ja sarjoja sekä käydään kaupoilla ja kävelyillä :) Rentouttavaa ja rauhallista <3

Julkaisin muuten nyt sunnuntaina Master Collection -filtteripakettikokonaisuuden! Multa on niin paljon kyselty alennuksia, jos ostaa useamman paketin kerralla, että tässä on nyt sitten todella hyvä ale! :) Master Collectioniin kuuluu neljä preset packia (Dreamy Coconut, Chocolate Pastel, Perfect Selfie ja L.A.) eli yhteensä 29 presettiä!!

Kaikki nuo neljä preset packia erikseen ostettuna maksaisi siis 140€ ja Master Collection maksaa 119€, joten siinä säästää 21€, kun hankkii kaikki yhdellä kertaa. Ale on siis -15% ja voimassa aina.

Pääset hankkimaan Master Collection -paketin TÄÄLTÄ.

 

#2019 #NeaLindberg #nealindbergpresets #Indiedays #Lifie #Lifestyle #MATKASUUNNITELMIA #Matkailu #Marbella #Spain

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE