Etsi

SYKSYINEN GEORGIA


Terkut Georgiasta! Täälläkin on selkeästi on syksy kuten kaikkialla pohjoisessa - ja Georgiakin on pohjoisessa, kun päiväntasaajalta katsotaan :) Luonto on täällä nyt todella kaunis. Käytiin pari päivää sitten ajelemassa metsässä, jossa oli todella rankkoja sora- ja mutareittejä :D Metsät oli upean keltaisia, purot solisivat ja vuorten huipuilla näkyi lunta. Vau!

Georgiassa saattaa nähdä vanhoja raihnaisia rakennuksia ja niiden vieressä täysin uusia moderneja korkeita hotelleja ja toimistotaloja. En muista ihan vastaavaa nähneeni missään aikaisemmin kuin täällä Batumissa. Todella outo näky. Yleensä vanhakaupunki ja uudempi osa ovat täysin erillään mutta täällä ne sekoittuvat keskenään aika todella oudosti. Voin vain kuvitella, miltä täällä on näyttänyt vuosituhannen alussa tai sitä ennen, kun noita uudempia rakennuksia ei vielä ollut.

Ja niinhän siinä sitten taas kävi, että päätettiin muuttaa suunnitelmia. Tällä kertaa mikään ulkoinen asia ei sinänsä vaikuttanut asiaan eli esimerkiksi Suomeen ei ole kiire mutta ei tehdäkään kuten alunperin ajateltiin. Vaihdetaan siis reittiä melko paljon ja yritetään päästä laivaan tiistaina. Ylitettäisiin Mustameri ja rantaudutaan Odessaan Ukrainaan. Odessassa muuten käytiin muutama vuosi sitten meidän ihan ensimmäisien automatkojen aikana ja tykättiin paikasta. Vielä ei olla päätetty mihin ilmansuuntaan Odessasta matka jatkuu mutta sekin selviää varmasti viimeistään siinä vaiheessa, kun laiva on satamassa :) Kerron tästä uudesta reitistä myöhemmin kuin asiat ovat varmentuneet. Sen voin sanoa, että jos tämä tulee menemään yhtä helposti, kun ollaan se suunniteltu niin luvassa on DAMN hienoja maisemia, enkä malta odottaa tätä uutta reittiä! Vihje: Ollaan oltu täällä maassa aiemminkin ;)

Nyt ollaan pari päivää vielä täällä ja rentoudutaan hotellilla, tehdään töitä ja syödään hyvin.

Ihanaa sunnuntaita!

 

#SYKSYINENGEORGIA #Indiedays #NeaLindberg #nealindbergpresets #Georgia #Lifie #Lifestyle #2019 #Travel #Matkailu

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE