Etsi

KAPPADOKIA VALOKUVAAJAN PARATIISI


Kappadokiasta tuli kyllä yksi meidän suosikkikohteista! Todella upea luonto, ja jos vielä lisäksi valitsee hotellin oikein, niin täällä on kyllä mukava olla vaikka pidempikin aika. Oltiin täällä ensin viisi yötä, jonka jälkeen mentiin viikoksi Suomeen hoitamaan työasioita ja eilen sitten tultiin takaisin. Oltiin viime yö samassa hotellissa, ja samassa huoneessakin, jossa oltiin kolme ensimmäistä yötä Kappadokiaan tullessa. Aya Kapadokya on kyllä yksi mieleenpainuvimmista hotellikokemuksista ikinä. Palvelu on ollut ystävällisintä, mitä ollaan missään koettu, joten suuret suosittelut, jos olet tänne päin aikeissa tulla käymään. Niin kuin paikan omistajat sanovat itsekin, he eivät tee tätä rahan takia ja sen kyllä huomaa!

Kesällä Kappadokiassa on kuulemma paljon turisteja, joten välttämättä loma-aikaan ei kannata tulla, jos saat ajankohdan itse valita. Kesällä täällä on myös todella kuumaa, joten senkin takia loppukesä tai alkusyksy voi olla parempi vaihtoehto. Meidän täytyy ehdottomasti tulla tänne uudestaan joskus talvellakin. Voin vain kuvitella, miten upeaa täällä on, kun on satanut lunta ja maa on kuurassa.

"Maailman suurin kuumailmapallokohde". Täällä nousee 100 kuumailmapalloa lähes jokaisena aamuna vuoden ympäri. Vain tuulisimmilla ilmoilla ja huonoilla keleillä pallot eivät nouse mutta muuten taivas täyttyy palloista jokaisena aamuna auringon noustessa ja se on todella satumainen näky. Tämä paikka on yksi valokuvaajien unelmakohteista, suorananainen paratiisi. Tämän takia meillä oli täällä alunperin myös toinenkin hotelli, jossa yövyttiin pari yötä - Museum Hotel . Hotelli oli aivan liian kallis mutta puitteet ja näkymät sen mukaiset! Itse en kuitenkaan välttämättä toista kertaa hotellista niin paljon maksaisi. Hotellihuoneet eivät ollu hintansa arvoiset :/

Tänään meillä olisi tarkoitus ajaa lähemmäksi Mustanmeren rantaa ja Georgiaa, ja jos huomenna sitten ylitämme rajan. Ei olla etukäteen vielä tutkittu oikeastaan ollenkaan, että mitä noissa kolmessa maassa (Georgia, Azerbaidzan, Armenia) on odotettavissa tai millaista nähtävää siellä on mutta sehän selviää viimeistään siinä vaiheessa, kun ollaan siellä, haha! Azerbaidzaniin viisumin sai kätevästi netistä mutta noihin muihin maihin ei viisumia tarvitse, joten matkanteko tänne saakka on helppoa.

Nyt aamupalalle ja sen jälkeen pitää selvittää, että miten saadaan Jeeppi autotallista, joka on noin 15 minuutin matkan päässä hotellilta. Kumpikaan meistä ei edes muista missä se halli on, miten sinne ajettiin tai mikä sen varaston nimi on...ups :D

Ihanaa uutta viikkoa! <3

PS. Kaikki filtterit keskiviikkoon saakka 15% alessa!

 

#NeaLindberg #Indiedays #Turkki #Turkey #Travel #Matkailu #2019 #KAPPADOKIA #KAPPADOKIAVALOKUVAAJANPARATIISI #Elämä

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE