Etsi

PAMUKKALE


Matkalla Istanbulista Kappadokiaan pysähdyttiin yhdeksi yöksi Pamukkaleen, josta löytyy ihan mielettömän kaunis luonnonihme valkoisine kallioineen ja kristallinkirkkaine vesineen. Siis vau! Paikalla on ollut elämää jo ainakin 2000 vuotta ja kohde kuuluukin UNESCO:n maailmanperintökohteisiin.

Mentiin paikalle aikaisin aamulla auringon noustessa ja ihmisiä oli tullut paikalle jo bussilasteittain mutta siitä huolimatta ruuhkaa ei juurikaan ollut. Alue on onneksi aika laaja ja siellä on muutakin nähtävää kuin valkoiset vesialtaat, joista saa muuten napattua ehkä yhdet hienoimmista matkakuvista ikinä! Voi vaan tosin kuvitella sitä ihmismäärää, mikä tuolla käy keskikesällä loma-aikoina. Nythän on aika myöhäinen syksy niin selkeästi matkailijoita on joka paikassa vähemmän kuin normaalisti. Ilmatkin ovat mukavasti viilentyneet. En ole oikein koskaan pitänyt mistään överihelteistä ulkomailla siis ja nythän me oltiin lähes koko kesä kuumuudessa; Espanja, Marokko, Italia ja Kreikka, joten ihan hyvä, että Turkki jäi syksylle :) Pakko myös sanoa, että ollaan todella positiivisesti yllättyneitä Turkista. Upea maa ja varsinkin Kappadokia!

Ateenasta Istanbuliin saakka ja siitä eteenkin päin ollaan ajettu leveitä moottoriteitä pitkin, eli matkanteko on ollut superhelppoa. Tähän todennäköisesti tulee muutos hyvinkin pian mutta kerrotaan siitä sitten lisää, kun päästään joskus Turkista Iraniin ja siitä eteenkin päin.

Ihanaa viikonloppua!

 

#Pamukkale #Turkki #Turkey #Travel #Matkailu #Indiedays #NeaLindberg #nealindbergpresets #inspiration #travel #2019

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE