Etsi

MITÄPÄS TÄNNE


Blogiin ei ole tullut taas hetkeen kirjoiteltua mitään, vaikka kaikenlaistahan tässä on taas tapahtunut. Blogi on alustana ehkä jäänyt ajastaan hieman jälkeen. Asioista pitäisi kertoa lähes reaaliajassa, että se asia tuntuu ylipäänsä relevantilta kertoa. Se mitä tapahtui päivä, kaksi tai viikko sitten niin eipä siitä tee niin mieli kirjoitellakaan nykyään, kun kaikkea tapahtuu joka puolella koko ajan, heh :)

Mutta pikakelataan nyt lyhyesti karhujen kuvausreissusta nykyhetkeen. Oltiin Suomessa 2kk eli pidempään kuin kertaakaan vuoden 2017 jälkeen haha! Tehtiin tosi paljon töitä, hoidettiin tapaamisia, treenattiin ja saunottiin ja elettiin aivan normaalia elämää. Mökilläkin kerettiin käymään kerran. Meillä oli koko ajan päivämäärä tiedossa, että koska lähdetään takaisin Mykonokselle, johon jätettiin auto silloin heinäkuussa mutta aina viime hetkellä tulikin uusi työjuttu ja siirrettiin lähtöä. Viimein nyt tämän viikon tiistaina sitten päästiin kuin päästiinkin lähtemään ja tultiinkin sitten pikavauhtia ensin lautalla Mykonoksen saarelta Ateenaan ja siitä ajettiin parissa päivässä Istanbuliin, jossa ollaan neljä yötä.

Istanbul on suuri kaupunki, jossa asuu 15 miljoonaa ihmistä. Voitte kuvitella ne ruuhkat, joissa täällä joutuu ajamaan, kun käy lähes missä tahansa. Vietiin eilen auto huoltoon ja, kun sattumalta satoi vettä niin koko kaupungista ei saanut takseja, kun miljoonat ihmiset tarvitsivat niitä samaan aikaan. Onneksi autoliikkeestä tarjottiin kyyti hotellille.

Yleisesti kaupungin uusi puoli on kansainvälisen oloinen ja moderni eikä mistään oikeastaan erota, että ollaan jo virallisesti Aasian puolella, ei edes siitä, että ollaan ilmeisesti hotellin ainoat länsimaalaiset asiakkaat. Ainoa pieni kulttuurishokin tapainen koettiin eilen, kun astuttiin vahingossa libanonilaiseen ravintolaan. Istuttiin siellä useampi tunti eikä päästy menussa jälkiruokaan saakka. Poistuttiin sitten kesken kaiken, kun musiikki alkoi olla niin kovalla ja valaistus sen verran hämärä, että kaikkien tanssiesitysten lomassa ei oikein tiennyt ollaanko ruokaravintolassa vai yökerhossa. Ei siis kovin romanttinen illallinen mutta ihan kokemisen arvoinen ilta oli kuitenkin :D

Nyt on sunnuntai eli meidän viimeinen päivä täällä. Lähdetään huomenna aamupäivällä ajelemaan Pamukkaleen ja sieltä parin päivän jälkeen Cappadociaan, jossa meitä odottaa superkiva hotelli ja uskomattoman hienot näkymät, en malta odottaa! Meillä muuten taisi tänään taas vaihteeksi suunnitelmat muuttua ja sen johdosta käydään Turkin pääkaupungissa Ankarassa Kiinan konsulaatissa selvittämässä viisumiasioita... kerron lisää, kun tiedän itsekin enemmän :)

Ihanaa sunnuntaita ja kuullaan taas pian! <3

 

#2019 #Travel #nealindbergpresets #Indiedays #Lifie #Lifestyle #inspiration #MITÄPÄSTÄNNE #NeaLindberg

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE