Etsi

SYYSASUT X 3


Postaus sisältää affilinkkejä*

Heippa ja ihanaa uutta viikkoa kaikille! Toivottavasti teillä oli kiva viikonloppu <3

Meillä on ollut viimeiset viikot niin kiireisiä täällä Suomessa, etten ole ehtinyt tänne blogiinkaan mitään kirjoittelemaan... Hupsistakeikkaa! Instagramin puolella seuraavat tietävätkin jo, että meidän Suomesta lähteminen on venähtänyt jo useaan otteeseen, eikä päästä viimeisimpien suunnitelmien mukaisesti lähtemään vielä tiistainakaan. Saapa nähdä kuinka kauan täällä loppujen lopuksi vielä ollaankaan, haha!

Ollaan viime viikkojen kuvattu paljon uutuuksia House of Brandonille ja niistä inspiroituneena päätin myös koota teille tänne blogiin esiteltäväksi muutaman syysteemaisen asukokonaisuuden. Linkkasin kaikki tuotteet kuvien alle, jotta voitte käydä kurkkimassa niitä tarkemmin. Kertokaa ihmeessä, mikä näistä on teidän suosikki tai onko teillä jotain omia suosikkeja House of Brandonin syksyvalikoimasta? :)

Takki | Mekko | Kengät

SMART CASUAL

Ensimmäisenä esittelyssä on monelle varmasti mun kuvistakin tutun näköinen asukokonaisuus. Tätä asua olen kyllä käyttänyt jo melkein kyllästymiseen asti, jos se on näin klassisen kokonaisuuden kohdalla edes mahdollista. Tuo neulemekko on aivan uskomattoman mukava päällä, mutta silti samanaikaisesti todella skarppi vaatekappale. Sneakerit tekevät tästä asusta hieman rennomman ja toimivat erinomaisesti niinä päivinä kun pitää juoksennella ympäri kaupunkia asioita hoitaessa. Asun kruunaa vaaleanharmaa kangastakki, joka samalla tasapainottaa kenkien tuomaa rentoutta.

Takki | Housut | Kengät

COZY

Olen ihan hulluna House of Brandonin tämänhetkiseen takkivalikoimaan! Erityisesti tämä teddytakki on vienyt sydämeni aivan totaalisesti, minkä takia en tietenkään pystynyt vastustamaan kiusausta koota asua tämän ympärille. <3 Yhdistäisin takkiin ehdottomasti mustat cargohousut ja rennon rouheat nahkabootsit. Tällä asulla pärjäisi muuten Suomen talvisäissäkin, sillä takki on sen verran paksua materiaalia! Housujen alle voisi tosin pukea sukkahousut lämmittämään...

Takki | Mekko | Kengät

ALL BLACK

Takeista kun nyt alettiin puhumaan, niin mites tämä ihan totaalisen makea tekonahkatakki?! Aivan upea vaatekappale kerrassaan. <3 Tämän ympärille keksisin heti vaikka kuinka monta asua, mutta ensimmäiseksi tuli mieleen yhdistää sen ympärille kokomusta asu, jolloin takin kiiltävä pinta pääsisi parhaiten oikeuksiinsa. Tuollaisia mustia paksupohjaisia maihareita olen myös ihaillut Instassa jo pitkään muilla, joten en voinut olla yhdistämättä niitä tähän kollaasiin! :)

 

#2019 #SYYSASUTX3 #Indiedays #NeaLindberg #nealindbergpresets #Lifie #inspiration #Asuinspiraatio #HouseofBrandon

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE