Etsi

KARHUJA KARHUJA KARHUJA!


Päiviä taas mennyt! Tämä postaus piti julkaista heti maanantaina mutta tässä sitä ollaan taas... torstaissa! Anyway, vitsit, mikä viikonloppu meillä oli! Nähtiin varmasti maailman ihanimmat nallet, joita olis niin tehnyt mieli mennä rutistamaan. Lähellä oli, heh :) Miten sellainen ”peto” voikin näyttää niin suloselta, siis niin jumalaisen sulonen <3 On se vaan taas kerran todettava, että kyllä Suomessakin koettavaa riittää! Sitä jotenkin täällä ikänsä asuneena unohtaa Suomen luonnon ja nämä tämmöset ”nähtävyydet”.

Ajettiin Helsingistä Viiksimoon, noin 8h. Vietettiin yksi yö mökissä suolla ja toinen yö metsässä ja saatiin todella upeita kuvia ja ihan uskomaton kokemus. VAU! Karhut tuli superlähelle ja Instan puolella koko olenkin jo viikonlopun tästä aiheesta jauhanut niin jätetään blogissa teksti lyhyemmäksi ja keskitytään kuviin:

Oikein ihanaa loppuviikkoa sulle! :)

 

#2019 #Karhut #luonto #inspiration #Indiedays #NeaLindberg #nealindbergpresets #Lifie #Lifestyle

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE