Etsi

KIIREINEN VIIKKO


Se olis taas keskiviikko! Tätä kyseistä postausta olen nyt kirjottanut maanantaista lähtien - aina jotain tapahtumaa jokaisesta päivästä ja kas kummaa, sekavahan tästä tuli, eli aloitetaan alusta :D Saavuttiin tänne Ruotsiin Boråsiin Bubbleroomille eilen, tiistaina. Herätyskello herätti 4.45, että ehdittiin lennolle ja siitä saakka oltiin hereillä 00.00 asti yöllä ja päivä oli täynnä tapahtumaa... Voin kertoa, että tällaista uupumusta ei olekaan vähään aikaan ollut. Mentiin Göteborgin kentältä suoraan Bubbleroomin pääkonttorille, oltiin siellä koko päivä - tehtiin ostot, syötiin lounas ja juteltiin. Ehdittiin tulla nopeasti vaihtamaan vaatteet hotellille ja yritettiin samalla tehdä vähän töitä ja nukkua 15min päikkärit, kunnes alkoikin jo illallinen... Kunnolla lepäämään päästiin puolilta öin. Mutta aivan älyttömän mielenkiintoinen päivä! Jatkettiin Bubbleroomilla heti aamusta tänään ja tutustuttiin taas heidän toimintaan, studioon, kuvaajiin ja tuotekuvaukseen, varastoon ja eri osastoihin ja juteltiin pitkään heidän toimitusjohtajansa kanssa. Kun vaihtaa ajatuksia ja informaatiota muidenkin alan toimijoiden kanssa niin siitä saa älyttömän paljon uutta virtaa myös omaan tekemiseen :) Tällaiset tilaisuudet on aina superarvokkaita ja saa olla kiitollinen, että näissä saa olla mukana.

Borås on Ruotsissa muotialan mekka ja täällä on kaikkien suurten vaatealan toimijoiden pääkonttorit - ja huomenna meillä onkin tapaaminen Gina Tricotin kanssa. Toivotaan, että menee palis hyvin ja saadaan House of Brandonin valikoimaan taas uusi brändi! <3 Tapaamisen jälkeen suunnataan takaisin Göteborgiin, josta lento takaisin Suomeen ja oikeastaan suoraan kentältä meidän pitääkin lähteä ajamaan kohti Itä-Suomea viikonlopuksi. Karhut ja sudet odottaa, jännää!! Vaikka alkuun olikin ehkä en niin innoissaan mutta kyllä nyt odotan mielenkiinnolla Suomen nalleja ja toivon mukaan susia <3 Kyseessä siis puhtaasti villieläinten kuvausreissu! :) Palataan siltä reissulta maanantaina eli taas meneekin viikko reissussa. Jos en ehdi blogia tässä viikon aikana paljoa päivittelemään niin menoa joka tapauksessa kannattaa seurata mun Instagramista. Stooriin laittelen videota monta kertaa päivässä :)

Mahtavaa viikkoa sulle ja tsemppiä opiskeluihin, töihin, treeneihin ja elämään yleensä! <3

 

#2019 #nealindbergpresets #NeaLindberg #Indiedays #Lifie #Lifestyle #inspiration #KIIREINENVIIKKO

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE