Etsi

VIIKONLOPPU


KAIKKI VALMENNUKSET -20%

Tultiin Suomeen nyt keskiviikon ja torstain välisenä yönä eli ollaan oltu täällä nyt neljä päivää. Viime päivien rutiinehin on kuulut aamu- sekä iltakävelyt ja jotenkin niin ihanaa, kun täällä puolella Espoota on ihan landea! Paljon peltoa, upeita lenkkimahdollisuuksia ja ihan hiljasta, nähtiin eilen peurojakin pellolla :)

Käytiin lauantaina keskustassa syömässä Naughty Brgr:ssa ja hitto se on vaan niin hyvää! Varmasti paras hampurilainen ja parhaat bataattiranskalaiset, mitä voi saada ikinä mistään :) Jos tiedätte paremmasta niin todellakin ollaan menossa heti maistamaan <3 Samalla reissulla käytiin hoitamassa vähän muitakin juttuja ja "käväistiin" myös Rajalassa vähän kyselemässä kameratarvikkeista. Rajalalla oli niin ammattitaitoinen myyjä, että jutellessa meni varmaan yli tunti. On niin mukava nähdä, kun aina silloin tällöin törmää ihmiseen, joka on työssään aivan äärettömän ja hyvä ylittää kaikki odotukset moninkertaisesti! Käytiin katsomassa uutta linssiä, kun Tommi on nyt keksinyt jonkun aivan ihmeellisen kuvausmatkan, joka toteutetaan parin viikon päästä. Kerron myöhemmin lisää. En ole varma odotanko tätä nyt positiivisin mielin jännittyneenä vai pelkästään jännittyneenä mutta voihan tästä tulla ihan hauskaakin - ainakin mielenkiintoinen!

Mutta. Parasta Suomeen tulossa on ehdottomasti ollut luonto ja sauna - rakastetaan! Niin ja tänään näin Miisaakin <3

Ihanaa sunnuntai-iltaa!

 

#2019 #Finland #Indiedays #NeaLindberg #nealindbergwellness #Lifie #healthy #terveys #hyvinvointi #inspiration

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE