Etsi

PURE LONDON


Huikeet kaksi päivää takana täällä Lontoossa! Edellisessä postauksessa kerroinkin, että tullaan tänne messuille ja tosissaan nyt on messut ohi ja jäi kyllä superhyvä fiilis tästä! Täällä Lontoossa oli siis kolme päivää kestävät Pure London muotialan messut, jossa kohtasivat vaatevalmistajat eli tehtaiden edustajat, brändit ja jälleenmyyjät. Paikalla oli myös muotinäytöksiä sekä pidettiin puheita muun muassa vaatteiden valmistuksen eettisyydestä, jossa useimmat - ja jokaikinen suurista valmistajista - ovat jo tehneet ja tekevät jatkossakin parannuksia ja kehitystyötä, että tuotteet valmistetaan mahdollisimman eettisesti ja ympäristöystävällisesti. Yhden puheen piti myös Yhdistyneiden Kansakuntien eli YK:n edustaja, ja vaateala tekeekin läheistä ja avointa yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa maailmanlaajuisesti. Meille jälleenmyyjille messujen päätarkoitus oli tulla etsimään uusia brändejä omiin valikoimiin. Messuilla pystyi tekemään suoraan jo ostoja tälle syksylle ja osalla oli ensi kevään mallistotkin jo esillä aina ensi toukokuuhun saakka, ja niihin sai jättää ennakkotilaukset. Käytännössä nyt jo siis tiedetään miten ihmiset kesällä 2020 pukeutuvat ;) Yhden merkin ostot mennään tekemään heidän Lontoon showroomilleen vielä tänään aamupäivällä ja sen jälkeen lähdetään lentokentälle ja kohti Helsinki-Vantaata.

Me lähdettiin tänne messuille etsimään uusia  mielenkiintoisia brändejä ja niitä onneksi myös löydettiin! Kaksi uutta merkkiä lanseerataan House of Brandonilla jo nyt muutaman viikon sisällä ja aivan hitsin hyviä tuotteita! En malta odottaa, että valikoima tulee täyttymään mitä hienoimmista jutuista! 

Mutta, nyt ostoille ja sitten lentokentälle. Seuraava postaus tuleekin sitten, kun päästään taas Espooseen ja Suomen arkeen kiinni :)

Ihanaa päivää!

 

#2019 #LONDONPURE #London #Travel #tarvelling #work #Muntyö #NeaLindberg #Indiedays #Lifie #Lifestyle

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE