Etsi

BYE BYE GREECE


Toivottavasti sun viikonloppu on sujunut ihanasti! Meillä lauantai meni rauhallisesti aamupalasta nauttien terassilla, jonka jälkeen meidät vietiin Miloksen satamaan lautalle, jolla matka jatkui kohti Ateenaa. Neljä yötä Miloksella oli luksusta siis aivan ihanaa! Niin kuin kerroinkin edellisessä postauksessa, että saari on ihanan hiljainen ja rauhallinen niin sitä se saari todellakin on. Oltaisiin haluttu olla Miloksella vielä muutama päivä, tai mieluiten muutama viikko :)

Pohdiskelin tuossa yksi päivä, että miten ihmeessä turistit yleisesti eivät ole Milosta löytäneet, kun niin kauniisti kaikki paikallisetkin tästä saaresta puhuvat. Mutta hyvä näin. Eihän se olisi yhtään niin viihtyisä ollutkaan jos porukkaa olisi sielläkin yhtä paljon kuin vaikka Santorinilla tai Mýkonoksella. Toivotaan, että tuo saari säilyisi yhtä rauhallisena kuin nytkin :)

Tällä hetkellä ollaan siis takaisin Ateenassa, saavuttiin eilen ja tultiin muuten samaan hotelliin, jossa oltiinkin jo aiemmin. Tällä kertaa oltiin vain yksi yö ja nyt seuraavaksi lähdetäänkin aamupalalle ja sitten matka jatkuu lentokentälle, ja sieltä Lontooseen. Siellä on messut maanantaina ja tiistaina ja keskiviikkona vielä yhdet ostot. Messuista voisin kirjoitella lisää muutaman päivän kuluttua, mikäli sieltä tulee jotain mielenkiintoista kerrottavaa.

Kivaa sunnuntaita just sulle ja kuullaan taas pian!

 

#Milos #NeaLindberg #nealindbergpresets #Indiedays #inspiration #Matkailu #Travel #travelling #Lifie #Lifestyle

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE