Etsi

MIKSI MYKONOS EI NAPANNUT?


Saavuttiin Mykonoksen saarelle lauantaina illalla ja tänään starttasi viimeinen päivä täällä. En osaa vielä sanoa, että mitä saarta lähtisin suosittelemaan, kun näitä saaria on niin hirmuinen määrä täällä Kreikassa ja ollaan nyt käyty vasta kahdella ja kolmannelle lähdetään huomenna tiistaina. Katsotaan sitten elokuun lopulla, että käydäänkö vielä parilla uudella saarella. Joka tapauksessa! Mykonos oli ehkä itselle jonkinlainen pettymys. Somen perusteella paikka vaikuttaa todella symppikseltä ja upealta mutta mielestäni paikka ei ihan vastannut odotuksia. En osaa oikein pukea sanoiksi, mitä mieltä oikein olen tästä paikasta mutta se on varma, että ihmisiä ja autoja on paljon, saari on pieni ja tämän vuoksi myös ruuhkainen. Saari on oikeastaan pelkkää kivikkoa, eli täällä ei kasva melkeinpä mitään. Odotin muutenkin somessa olevien kuvien perusteella vähän ns. "luksuksempaa" mutta tämähän vaikuttaakin olevan enemmän nuorison bilepaikka. Yhdessä kojussa myytiin paitaa, jonka rinnassa oli teksti "Mykonos fucks Ibiza". Ehkä se kertoo tarpeeksi. Eli jos tykkää makoilla rannalla tai hengailla rantaravintolassa siemailemassa mojitoa niin varmasti tämä silloin on ihan kiva paikka. Jos taas etsit rauhaa ja valokuvauksellisia kohteita ja luontoa niin tämä ei ole ehkä se oikea paikka tulla :)

Huomenna lähdetään siis Miloksen saarelle, ja taas kerran, somen perusteella se vaikuttaisi olevan ainakin luonnon puolesta vähän näyttävämpi paikka. Saapas nähdä, mielenkiinnolla kuitenkin odotan. Milokselta otetaan loppuviikosta lautta ja mennään sillä Ateenaan ja napataan sieltä lento Lontooseen, jossa ollaan kolme päivää ennen paluuta Espooseen. Auto jää odottelemaan meitä Mykonokselle ja palataan tänne elokuun lopulla ja ajellaan sitten sinne Turkkiin, mihin meidän piti alunperin ajaa jo nyt tällä viikolla. Tällä kertaa ollaan siis Suomessa monta viikkoa ja matka jatkuu sen jälkeen :) Jos olet ollut Mykonoksella, mitä pidit?

 

#2019 #Mykonos #Athens #Kreikka #Indiedays #NeaLindberg #nealindbergpresets #Lifie #Lifestyle

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE