Etsi

AKROPOLIS ATEENA


Autolautta Italian Barista Kreikan Patraihin rantautui torstaina puolen päivän jälkeen. Sää oli mitä ihanin, mitä nyt ihan pikkasen liian kuuma mutta ei niin paha kuin Italian puolella. Matka kesti 17 tuntia ja laivalla oli hyvät hytit ja ihan kohtuullinen ruokatarjoilu, joten kaikki meni mukavasti. Instagramissa tulikin heti kysymys, että paljonko tämä lauttamatka maksoi ja hinta siis oli 400€ sis. kaksi ihmistä, hytti ja auto. Toki hinnat saattavat vaihdella laivayhtiöstä ja vuodenajasta riippuen. Kun päästiin lautasta ulos niin ajeltiin noin kahden ja puolen tunnin matka suoraan hieman Ateenan ohi seuraavaan lauttaterminaaliin Rafinaan ja varattiin liput Mykonokselle jo täksi päiväksi eli lauantaiksi! :) Seuraavaksi ajeltiinkin siis takaisin Ateenan suuntaan ja varattiin matkalla kiva hotelli Akropoliksen lähettyviltä.

Ateenassa vietettiin siis yhteensä kaksi yötä. Käytiin Akropoliin kukkulalla heti jo torstaina illalla ja se olikin tosi näyttävä yövalaistuksessa, ja sitten eilen perjantaina käytiin alueella sisällä ihan päivänvalossa. Odotettiin noin klo seitsemään alkuillasta ja ostettiin vasta sitten liput alueelle, koska netin perusteella päiväsaikaan paikka on tupaten täynnä ihmisiä. Aikainen aamu, eli heti, kun portit aukeavat ja vähän ennen sulkemisaikaa ovat hiljaisimmat ajankohdat ja ne kannattaa kyllä käyttää hyödyksi.

Nyt aamupalalle alakertaan ja sen jälkeen lautalla kohti Mykonosta, Jee! Kivaa lauantaita sulle!

 

#Greece #Kreikka #Athens #Ateena #Indiedays #inspiration #Lifie #Lifestyle #2019 #Travel #tarvelling #Matkailu #Matkabloggaaja

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE