Etsi

INSPIRAATIOTA FESTARIPUKEUTUMISEEN


Inspiroiduin viime viikonlopun Ruisrock-kuvien ja -videoiden täyttämää Instagramia selatessani miettimään festaripukeutumista oikein toden teolla! Päätinkin sen tiimoilta koota tänne blogin puolelle pienimuotoisen asuinspiraatio-postauksen omien lempivaatekauppojeni valikoimasta. Festareilla pukeutuminen tuntuu olevan vuosi vuodelta isommassa roolissa ja mitä erikoisempi asusi on, sen parempi. Vaikka itse en tänä kesänä pääse osallistumaan yksillekään festareille, ei se tarkoita, ettenkö voisi haaveilla siitä, millaisia asuja tulisin pukemaan päälleni jos olisin menossa! ;)

Toppi | Shortsit | Vyölaukku | Kengät | Aurinkolasit | Pinnit

Matching

Ensimmäiseen asukokonaisuuteen valitsisin ehdottomasti matchaavan ylä- ja alaosan, joiden ympärille sitten rakentaisin koko asun. Festareilla vyölaukku onkin ihan must-juttu: arvotavarat pysyvät käden ulottuvissa, eikä tarvitse roikottaa painavaa laukkua olalla! Toinen ehdoton juttu festareita silmällä pitäen on mukavat kengät - kukapa haluaisi kulkea koko päivää epämukavissa kengissä? Ihan uusia valkoisia tennareita festareilla tuskin kannattaa korkata, sillä se saattaa käydä kenkien kohtaloksi...hah!

Mekko | Hattu | Bootsit | Laukku | Korvakorut

Old Town Road

Tämän kesän festareilla ehdottomana trendinä on ollut cowboy-tyylillä leikittelevät asukokonaisuudet! En siis voinut vastustaa kiusausta ja päätin itsekin koota yhden asukollaasin tämän tyylin ympärille - IHANA! Tyttömäinen valkoinen mekko yhdistettynä maskuliinisiin bootseihin ja hattuun luovat todella makeaa kontrastia toistensa välille - ihan hullun kiva yhdistelmä minun mielestä!

Mekko | Takki | Vyölaukku | Maiharit | Kaulakoru

Statement Dress

Kolmannen asun halusin koota tämän upean smaragdin vihreän satiinimekon ympärille, joka multa löytyykin hieman eri mallissa mutta koska se oli nyt loppuunmyyty etsin vastaavanlaisen. (Miten ihanan värinen tuo mekko onkaan?!) Yhdistäisin mekkoon seeprakuosisen, kropatun farkkutakin sekä paksupohjaiset maiharit asennetta tuomaan. Tällä asulla kelpaisi tallustella ympäri festarialuetta, sillä tämä kokonaisuus on upean ulkonäkönsä lisäksi myös erittäin mukava.

Toivottavasti kaikilla oli ihana ruissiviikonloppu! Onko teillä vielä monia festareita edessä tänä kesänä?

 

#2019 #NeaLindberg #Festival #Indiedays #Lifie #Lifestyle #inspiration #Outfit

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE