Etsi

ROOMA XII


Täällä sitä ollaan vielä Roomassa ja tänään olisi tarkoitus lähteä ajelemaan pidemmälle etelään. Roomasta jäi kyllä hyvä fiilis! Kaupunki on jotenkin upean vanha ja täällä oikein tuntee historian havinan. Ainoa miinus on nämä superhelteet. Täällä on niin kuuma, muistuttaa lähes Las Vegasia viime kesänä, huh huh! Koko ajan pitää kaupungilla kävellessä etsiä se kadun varjoinen puoli ja jos sellaista ei hetkeen ole niin mikä tahansa puun varjo, jonka suojiin voi hetkeksi aikaa jäädä. Eihän täällä välttämättä ihan näin kuuma aina tähän aikaan vuodesta ole mutta, jos saat valita niin ehkä heinäkuu ei sittenkään ole se paras matkustuskuukausi näille leveysasteille ellei sitten oikeasti pidä siitä, että aamusta iltaan on kuin saunassa istuisi ja paidan saat vaihtaa joka kerta, kun ulkona käy :D

Käväistiin eilen myös Vatikaanivaltion puolella niin nyt on sielläkin sitten käyty. Aiemmin täällä Italiassahan me käytiin toisessakin kääpiövaltiossa, San Marinossa. Saatiin siis pitkästä pitkästä aikaa uusia maita listaan. Tavoitteena olisi 100 maata käytynä joskus. Nyt taitaa olla jotain 75 tai ainaki lähellä. Ainiin, pitäähän tämäkin nyt kertoa, koska reality ;D! Eilen aamulla herätyskello herätti meidät klo 05:00 aamulla, noustiin silmät ristissä muutaman tunnin yöunien jälkeen ylös, laitettiin itsemme valmiiksi ja lähdettiin kuvaamaan aamuaurinkoon tuo kuuluisa Colosseum! Kaupunki oli ihanan hiljainen ja vain muutama ihminen näkyi kadulla. Kuvien ottaminenkin oli helppoa, kun muut turret nukkui ja koko Colosseumin alue oli tyhjä ihmisistä!

Jos et ole aiemmin Roomassa tai Italiassa ylipäätänsä käynyt niin suosittelen kyllä lämpimästi, niin kuin taisinkin jo edellisessä postauksessa siihen suuntaan vinkata! <3

#NeaLindberg #nealindbergpresets #Indiedays #Lifie #Lifestyle #Rooma #Rome #Matkailu #Matkustaminen #2019

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki