Etsi

GARDAJÄRVI JA DOLOMIITIT


Täällä sitä ollaan jossain päin Italiaa kaupungissa nimeltä Ferrara, ja tänään jatketaan tästä San Marinoon ja sieltä Toscanan alueelle Firenzeen ja Pisaan - odotan jo innolla! Vietettiin muutama päivä Dolomiiteilla ja voi vitsi miten kaunista seutua se on, huhhuh! Todella upeita vuoria joka puolella, vuoristokyliä, laskettelukeskuksia ja vaikka mitä. Tuolla olisi voinut viettää vaikka miten pitkään, kun oli niin kivoja hotellejakin :)

Dolomiitteja ennen käytiin Gardajärvellä ja voi hitsi miten upeeta seutua sekin on! Meillä oli ihanan idyllinen hotelli 14km Salòn kaupungista pohjoiseen, vuoren rinteellä suoraan Gardajärven rannalla. Hotellilla oli myös upea ravintola, jossa kävi muitakin kuin hotellin asukkaita ja ihan syystäkin, koska siellä tarjoiltiin oli niin taivaallisen hyvää ruokaa upeissa puitteissa, ja mitkä näkymät! Syötiin pitkä illallinen viinin kera (kyllä, viinin kera!) ja se korvasi hyvin sitä viimekertaista Saharan pettymystä, mistä kerroinkin täällä

Hotellilta jatkettiin matkaa pohjoiseen ja siitä alkoivatkin upeat vuoristomaisemat, jotka jatkuivat satoja kilometrejä aina Itävallan rajalle ja sieltä etelään lähes Venetsiaan saakka. Kun aina kuulee puhuttavan henkeäsalpaavista maisemista niin nyt kyllä oltiin varmaan aika lähellä sitä :)

Dolomiiteilla käytiin vaeltamassa kuuluisilla Kolmella huipulla eli Tre Cimes di Lavaredolla. Koko postaus menisi pelkäksi hehkuttamiseksi niin varmaan parempi lopetella tähän. Kuvista varmaan selviää, että millaista täällä on :)

Kuvat muokattu mun filttereillä <3

 

#Travel #NeaLindberg #nealindbergpresets #Italy #Italia #roadtrip #Indiedays #Lifie #Lifestyle #Matkailu #Elämä

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE