Etsi

TÄMÄN KESÄN ROAD TRIP


Oltiin Suomessa 10 päivää ja mitään en kuitenkaan ehtinyt tänne blogiin kirjoittaa. Visiitti meni hyvin ja säät oli mitä upeimmat! Suomen kesä on kyllä parhaimmillaan todella kaunis ❤️Meillä oli reilu viikon ajalle joka päivä jotain tapaamisia tai muuta tapahtumaa, missä piti käydä ja sen jälkeen olikin muita töitä ja treenit tehtävänä. Tuohon puoleentoista viikkoon mahtui House of Brandonin ostopäivät, pr-tapahtuma, Barebells -treenipäivä, joka oli muuten ihan huikee! Treenattiin ensin sisällä core-treeni ja sen jälkeen mentiin ulos vetämään toiminnallinen treeni. Oon kyllä niin iloinen, kun saan olla Barebells -tiimissä mukana! 💕 Juhannus menikin rauhallisesti mökillä, lähdettiin jo lauantaina kotiin ja sunnuntaina käytiin Tommin kanssa tekemässä kesän ensimmäinen yhteinen piknik kaivarissa. Tilattiin ruokaa Woltin kautta ja nautittiin upeasta säästä - mikäs sen parempaa! Keskiviikkona lähdettiinkin lennolla takaisin Espanjaan hakemaan auto ja seuraavana päivänä ajettin Valenciaan, sieltä Barcelonaan ja Monacoon! En muista sanoinko jo aiemmin tänä vuonna täällä blogissa, että lähdetään kesällä taas road tripille ja tällä kertaa ajetaan ainakin Turkkiin saakka. Matkan varrella tulee mielettömiä paikkoja, joita en millään jaksaisi odottaa! Tullaan elokuussa takaisin käymään Suomessa - lennetään Turkista Suomeen ja jätetään auto jonnekin siksi aikaa :) Suomessa olemisen jälkeen lennetään takaisin Turkkiin ja päätetään silloin, että jatketaanko matkaa vielä eteenpäin vai lähdetäänkö ajamaan takaisin päin :) Meillä, kun suunnitelmat aina muuttuu ja kaikki elää mutta se tekee myös matkailusta jännittävää, kun ei suunnittele liikaa :)

Nyt ollaankin jo Dolomiiteilla ja mitä kaikkea tuossa välillä tapahtui niin kirjoittelen niistä seuraavaan postaukseen. Mahtavaa maanantaita juuri sinulle siellä ruudun toisella puolella ❤️

 

#2019 #tarvelling #Travel #nealindbergpresets #Indiedays #Lifie #Lifestyle #Matkailu #NeaLindberg

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE