Etsi

FINLAND


Melkein vuorokauden matkustamisen ja lentokentillä odottelun jälkeen päästiin taas Suomeen. Jee, olipas mukava tulla! :) Lento laskeutu sunnuntaina aamulla 6:00, napattiin kentältä taksi ja tultiin Espooseen ja nopeasti suihkun kautta nukkumaan. Nukuttiin puoleen päivään saakka ja sen jälkeen lähettiin pirteenä kävelemään lähimpään kauppaan - yhteensä 6km edestakaisin.

Tein kotona meille mun lemppari kesäsalaatin ja syömisen jälkeen lähdettiinkin taas taksilla kentälle ja tällä kertaa vuokraamaan meille molemmille autot, koska molemmilla on niin paljon eri menoja ja tapaamisia :) Kentältä ajeltiin salille ja käytiin tekemässä parin tunnin treenit. Illalla syötiin grillissä paistettua kanaa, kasviksia ja uusia perunoita - NAM! Sen jälkeen sauna päälle ja siinäpä se päivä oikeastaan olikin. Nyt kello on jo kohta puoli yö mutta ajateltiin vielä katsoa yksi jakso Napakymppiä. Paras ohjelma ikinä! Se rentouttaa ja saa hyvän mielen, tulee siis superhyvät yöunet! Suosittelen! <3

Huomenna aamulla yksi pr tapahtuma, käyn Barebellsin toimistolla ja sen jälkeen onkin Barebells-tiimin kanssa core treeniä ja Löylyssä saunomista! En malta odottaa! Ihanaa alkanutta viikkoa!

 

#2019 #nealindbergpresets #NeaLindberg #Indiedays #inspiration #Lifie #Lifestyle

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE