Etsi

MARRAKECH - MIKÄ MÄTTÄÄ?


Vielä yksi yö Marrakechissa edessä ennen kuin ajellaan Atlantin rannalle Essouiraan, mielenkiinnolla odotan! Fiilikset Marrakechista eivät ole muuttuneet edellisestä postauksesta haha :D Vaihdettiin eilen meidän superluksus-riad vastaavanlaiseen mutta täällä jokaisessa huoneessa on omat asukkaat, kun edellisessä koko rakennus oli meidän. Tämäkin paikka on mielettömän kaunis mutta miinuksena wifi toimii todella nihkeästi. Hankittiin marokkolainen sim-kortti mutta sekin toimii oudon hitaasti täällä. Onneksi kaiken pakollisen saa kuitenkin tehtyä vaikka joutuukin vähän odottelemaan :)

Se on kyllä jännä, miten täällä sisällä unohtaa millainen kaaos tuolla ulkopuolella on. En nyt haluaisi olla negatiivinen mutta Marrakech on kyllä ylivoimaisesti vastenmielisin paikka, missä ollaan koskaan oltu ja tarkoitan tätä ''vanhaa kaupunkia''. Takaisin ei siis varmaan tarvitse tulla. Täällä on kyllä omat näkemisen ja kokemisenkin arvoiset asiat mutta voisin elää ilmankin tätä kokemusta :) Hotellin työntekijä vertasi Marrakechia Istanbuliin ja Intiaan, tosin lisäsi, että Intia on tästä next level. Voin vain kuvitella mutta sielläkin täytyy varmaan siitä huolimatta käydä :)

Ollaan nyt siis käyty Marokon suurista kaupungeista Rabatissa, Casablancassa, Marrakechissa ja Agadirissa ja yhteenkään näistä paikoista en tulisi takaisin. Sen sijaan Marokon keski- ja itäosat kiinnostavat edelleen ja sinne varmasti vielä joskus mennäänkin. Nämä on asioita, joita on hankala selittää. Onhan New Yorkissa ja LA:ssakin ruuhkia ja paljon ihmisiä eikä ne silti tunnu vastenmielisiltä paikoilta, päinvastoin. Mutta, kuka tykkää mistäkin. Se on kyllä positiivista täällä, että majoituspaikkojen ja palvelun taso on korkea, varsinkin, jos jaksaa vähän nähdä vaivaa ja etsiä niitä netistä. Kun kirjoitin postauksessa Omatoimimatka Marokkoon, että saisit ehkä elämäsi eksoottisimman kokemuksen pienellä vaivalla niin sitä kyllä tosiaan täällä olisi luvassa :D

 

#Marokko #autollamarokkoon #NeaLindberg #nealindbergpresets #Indiedays #Lifie #Lifestyle #inspiration #MARRAKECH

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE