Etsi

MUN UUSI TREENIVALMENNUS!


Nyt se on vihdoin julki! Aloitin treenien suunnittelun pari kuukautta sitten, kun oli tiedossa, että kesällä tulee taas kaikenlaisia matkoja ja salille ei tulla pääsemään. Ja koska treeniohjelmaa multa on kyselty ja pyydelty varmaan ties kuinka pitkään mutta varsinkin viime joulukuusta lähtien, kun julkaisin ruokavalion niin päätin, että nyt on hyvä hetki sitten julkaista tämä valmennus, kun sen joka tapauksessa itsellenikin suunnittelin.

Oon superinnoissani tästä valmennuksesta! Liikkeet ovat äärettömän tehokkaita, helppo toteuttaa ja niillä saat varmasti tuloksia aikaiseksi. Siihen, kun vielä lisää terveellisen perusruokavalion niin tapahtuu ihmeitä! <3

Lisätietoja uudesta treeniohjelmasta, ja jo aiemmin julkaistusta ruokavaliosta löydät mun verkkokaupasta eli täältä.

Jos sulla tulee mitä tahansa kysyttävää aiheesta niin laita vaan viestiä Instagramin kautta tai vaikka sähköpostiin contact@nealindberg.com. Autan aina parhaani mukaan!

Ihanaa sunnuntaita sinulle! <3

 

#2019 #kotitreeni #NeaLindberg #nealindbergwellness #Indiedays #Lifie #Lifestyle #inspiration

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE