Etsi

KESÄKUUN SUOSIKKEJA


Postaus sisältää affiliate-linkkejä

Playsuit täältä | Hame täältä

Jumpsuit täältä | Toppi täältä | Shortsit täältä

Trikoot täältä | Crop top täältä

Päätin juuri alkaneen kesäkuun kunniaksi tulla jakamaan tänne blogin puolelle muutamia suosikkejani House of Brandonin valikoimasta. Multa kysytään paljon somessa päälläni näkyvistä vaatteista ja olenkin jo jonkin verran tavannut jakaa linkkejä niihin Instagram Storyssani. Tästä huolimatta pohdin, olisiko tällainen tietyin väliajoin ilmestyvä blogipostaus suosikkivaatteistani parempi ratkaisu... Kertokaahan, mitä mieltä olette?

Eläinkuosit ja neutraalit sävyt kuten beiget ja pastellit sekä toisaalta mukavuus ovat ehdottomia suosikkejani vaatteiden saralla tänä kesänä! Näitä suuntaviivoja mukaillen valitsin kesäkuun suosikkeihin hieman jokaisesta näistä jotain. Ensimmäisen kollaasin käärmekuosinen hame on minulla itseasiassa mukana täällä Marokossakin, kuten tarkkasilmäisimmät saattavat huomatakin. ;) Hame on helppo pukea helteiseksi päiväksi aavikolle, mutta se toimii varsin hyvin myös iltalookissa esimerkiksi topin ja korkkareiden parina!

Kaikkien muiden tavoin olen myös ihastunut kevyisiin ja hengittäviin pellavavaatteisiin tänä vuonna. Siispä, tämän postauksen toiseen kollaasiin valikoitui muutamat kyseistä materiaalia sisältävät vaatekappaleet: jumpsuit sekä toppi ja shortsit. Aivan ihania nämäkin! Myös tuo Aim'n vaaleansininen treenisetti on ollut ahkerassa käytössä viime aikoina - Ihan best!

Toivottavasti tykkäsitte tällaisesta inspiraatio-tyylisestä postauksesta.

Mielettömän ihanaa ja aurinkoista viikkoa! <3

 

#2019 #Fashion #muoti #Asuinspiraatio #Kuukaudensuosikit #HouseofBrandon #Indiedays #NeaLindberg

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE