Etsi

TÄSTÄ OLI LUKSUS KAUKANA


(Julkaisin juuri instassa tärkeän postauksen eläimiin liittyen @nnnnea)

Mistäs sitä nyt alottaisi. Alotetaan nyt vaikka siitä, että tämä meidän kauan odotettu ilta ja yö teltassa oli farssi. Kuinkas muutenkaan. Tommi vielä edellisenä päivänä sanoi, että kannattaa muistaa - kun odottaa täydellistä, ei voi oikein muuta tulla kuin pettymys. Ja niinhän se tosiaan taitaa olla.

Saavuttiin telttaleiriin vai miksi sitä nyt kutsuisi, ja huomattiin heti, että alue ja sijainti oli paljon vaatimattomampi kuin edellisellä kerralla. Pari vuotta sitten meillä oli uskomattoman kaunis sijainti, upeat teltat ja todella tasokas neljän ruokalajin illallinen kuun ja tähtitaivaan alla. Olisimme muuten varanneet kyseisen telttahotellin mutta se oli jo bookattu täyteen koko kesäksi, enkä yhtään ihmettele miksi. Tällä kertaa meidän varaamamme ’’LUXUS’’ teltta hiekkadyyneillä tai pikemminkin soramontussa ei tosiaankaan ollut saman tasoinen. Kaikki teltat, sisustus ja muut yksityiskohdat olivat vähän sinne päin, ja kaikki ei oikein edes sinne päin. En tajunnut/muistanut edes ottaa mitään kuvia tästä paikasta, kun se oli vain niin karun näköinen. No eipä siinä mitään, jäätiin sinne, kun meillä oli kahden yön varaus. Iltapäivä oli ihan mukava, rauhallinen ja, kun netti toimi niin tehtiin siinä vähän töitä ja otettiin rennosti, kun ei se paikkana niin paljoa kiinnostanut.

Muutaman tunnin jälkeen alkoi tuulla ja hiekka pöllysi, sitten alkoikin ukkonen ja vesisade. Saharassa! :D Mentiin telttaan ja laitettiin ovet ja ikkunat kiinni, sillä sitä pientä hiekkaa pöllysi joka puolella ja se vaikutti jopa hengitykseen. No, saatiin sitten loppujen lopuksi nukuttua yllättävänkin hyvin ja ilmakin oli aamuun mennessä jo normaali. Käytiin sitten aamukävelyllä ja vähän kuvailemassa pienen kävelymatkan päässä dyyneillä, kun ei ollut vielä niin kuumakaan. Sen jälkeen syötiin vähän aamupalaa ja lähdettiin pois.

Eli sijainti oli todella huono ja paikka kaikinpuolin vaatimaton niin kaiken kruunasi vielä todella surkea ruoka. Kaikkialla Afrikassa, missä ollaan koskaan oltu, on aina ollut hyvät ruuat, paitsi sitten nyt. Oikeastaan sen ruuan takia päätettiin jättää toinen yö teltassa väliin. Kyllähän siellä muuten olisi voinut olla, kun siellä oli kuitenkin suihkut ja kaikki. Illallisella oli hauska sattumus, kun siellä oli yksi toinen pariskunta ja he olivat meidän kanssa samaan aikaan syömässä. Kun tarjoilija toi heille ruoat niin nainen oikein sanoi, että vau, kun näyttää hyvältä. Muutaman minuutin päästä pariskunta oli häipynyt. Sitten mekin saatiin samanlainen annos ja en ihmettele yhtään, että lähtivät. Kana ja kasvikset olivat niin kuivaa, että sitä ei pystynyt syömään ja kaiken lisäksi ruoka oli kylmää.

Meitä oli yhteensä kolme pariskuntaa illalla ja aamulla, ei enää ketään, eli ilmeisesti kaikki olivat lähteneet heti, kun olivat saaneet silmänsä auki :D Mekin syötiin vain muutama siivu jotain pannukakun ja lettujen sekoitusta, juotiin lasit appelsiinimehua aamupalaksi ja lähdettiin pois. Paluumatkalla kierreltiin erämaassa pari kolme tuntia ja käytiin katsomassa nomad-leirejä eli ihmisten asumuksia, jotka asuu aavikolla. Yksi nomad oli kamelien kanssa kävelemässä ja etsimässä niille ruohoa syötäväksi. Jäätiin sitten hetkeksi kuvailemaan niitä ja yhtä kamelia pääsi silittämäänkin ja siitä oikein näki miten se nautti, kun sai hellyyttä <3 Nämä eläimet eivät siis olleet niitä turistiajeluilla rasitettuja eläimiä, joita täällä on paljon.

Tultiin sitten lounaalle tänne meidän alkuperäiseen hotelliin ja päätettiin loppujen lopuksi jäädä myös yöksi. Tämä on todella viihtyisä paikka ja ruokakin on superhyvää. Myös netti toimii hyvin. Seuraavaksi lähdetään uuteen paikkaan noin kolmen tunnin ajomatkan päähän, Tinghirin kylään Atlas-vuorille. Kuvista päätellen sielläkin on hieno ja hyvä hotelli odottamassa mutta jospa nyt tällä kertaa en odottaisikaan yhtään mitään :)

 

#2019 #sahara #morocco #Marokko #tarvelling #Travel #Indiedays #nealindbergpresets #NeaLindberg #Lifie #Lifestyle #inspiration

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE