Etsi

MOROCCO - HERE WE ARE


Marokossa ollaan! Tätä reissua ollaankin taas kovasti odotettu! Tällä kertaa lennettiin Espanjasta Rabatiin, vuokrattiin auto lentokentältä, joka olikin muuten yllättävän edullinen: 15 vuorokautta 600€ täydellä vakuutuksella. Espanjassa joutuu pienimmästäkin autosta maksamaan helposti 100€/vuorokausi. Tarkoitus olisi nyt siis ajella vähän joka puolelle Marokkoa :) Ihan varmoja ei vielä olla, että montako päivää täällä ollaan eikä meillä ole vielä paluulippujakaan.

Ensimmäisen päivän ajomatka tänne Merzougaan kesti aika tarkalleen 10h ja tällä kertaa ei eksytty isolta tieltä vaan ajettiin koko matka valtateitä pitkin. Helppoa, mutta ei niin mielenkiintoista :D Tultiin samaan hotelliin kuin viimeksi mutta nyt päätettiin, että ollaan kaksi yötä ja tänään sitten hiekkadyyneille telttailemaan. Romanttisin ilta ikinä meillä Tommin kanssa on ollut siellä hiekkadyyneillä pari vuotta sitten ja nyt halusimme nauttia pidemmän aikaa tuosta maagisesta kokemuksesta, eli tällä kertaa ollaan telttailemassakin kaksi yötä <3 Toivottavasti illallinen ulkona kuun valossa ja muut ''rutiinit'' menisi samalla tavalla kuin viimeksikin, koska tuo kokemus oli jotain todella uskomatonta!

Eilen illalla käytiin rantakirpulla ajelemassa dyyneillä ja se olikin yllättävän vauhdikasta menoa. Hiekka pöllysi ja vaatteet haisee nyt samalta kuin silloin aikoinaan, kun ajeltiin skootterilla. Anyway oli mukavaa ja saatiin hienoja kuvia dyyneiltä ilta-auringon valossa :) Nyt aamupalalle ja valmistautumaan tähän päivään!

Ihanaa alkavaa viikkoa ja onneksi olkoon vielä kaikille valmistuneille!! <3

 

#2019 #morocco #Marokko #autollamarokkoon #Indiedays #nealindbergpresets #Lifie #Matkailu #tarvelling #MOROCCOHEREWEARE

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE