Etsi

ESPANJASTA MAROKKOON


Niin se vaan jälleen kerran viikko puolitoista vierähti vauhdilla! MM-kultaakin tuli Suomelle - aivan loistavaa! <3 Tultiin Suomeen edellisenä lauantaina ja palattiin Espanjaan nyt tiistaina. Suomeen oli ihana mennä, kun kerrankin aurinko paistoi ja joka puolella oli vihreää! Pohdiskeltiin Tommin kanssa taksissa, kun mentiin kentältä Espooseen, että miten tämä paikka näyttää niin oudolta ja hyvällä tavalla todella kauniilta... Aivan, mehän ei oltu nähty Suomen kesää kahteen vuoteen! Niin se aika rientää! Ehdittiin tuon reilun viikon aikana käymään Miisan ja Sallan kanssa keskustassa piknikillä ja yhtenä päivänä leivottiin vohveleita <3 Viikkoon mahtui myös paljon töitä ja kaikki saatiinkin hoidettua juuri sopivasti ennen kuin paluulento lähti takaisin kohti Malagaa.

Meillä on nyt pari päivää aikaa olla täällä kotona ja valmistautua lähtöön, nimittäin Marokko kutsuu taas! Katseltiin juuri säätietoja ja tällä hetkellä siellä näyttäisi olevan joka päivälle luvattu jopa 40 astetta lämmintä ja aurinko tietysti paistaa pilvettömältä taivaalta, että kuinkahan kuumalta se sitten oikeasti tuntuu. Ollaan menossa heti ensimmäisiksi päiviksi taas Saharan autiomaahan. Viime vuonna Las Vegasissa reilu 40 asteen lämpötilat olivat niin tukahduttavan kuumia, että ulkona ei yksinkertaisesti voinut olla. Se kuumuus oli jotain käsittämätöntä, kuin saunassa! :D Kuumuudesta huolimatta monet Marrakeshin hotelleista oli jo loppuunmyyty, kun tehtiin varauksia viikko sitten - uskomatonta!

Saharassa ja ympäri Marokkoa ajeltiin viimeksi lokakuussa 2017 ja siihen aikaan vuodestahan lämpötilat olivat miellyttävät, joskin illalla oli jopa viileää. Onneksi nytkin näyttää siltä, että illaksi lämpötilat laskevat noin 20 asteeseen. Odotan innolla taas niitä upeita hiekkadyynejä ja täytyy vain toivoa, että siellä voi kuvailla ja olla ulkona, että se kuumuus ei olisi este.

 

#2019 #NeaLindberg #Indiedays #inspiration #ESPANJASTAMAROKKOON #Travel #tarvelling #Lifie #Lifestyle

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE