Etsi

TÄÄLLÄ TAAS!


Hej på dig! Täällä ollaan taas - Suomessa! Oli poikkeuksellisen mukava palata, kun kerrankin koneen laskeuduttua oli valoisaa, sininen taivas, aurinko paistoi ja täällä todellakin oli kesäinen ilma. Nyt kirjoittelen tätä sunnuntaina illalla klo 22:30 ja aurinko ei ole vieläkään kunnolla laskenut. Suomen kesä <3

Olis kyllä ihana päästä mökille yhdeksi viikonlopuksi mutta eipä taideta millään ehtiä, kun ollaan täällä vain reilu viikko ja lähdetään sitten takaisin Espanjaan. Sielläkin on muuten kesä tuloillaan niin kuin aiemmin kirjoittelin ja se ilma ja fiilis on vaan niin jotain älyttömän siistiä - paitsi lämpö menee kyllä hitusen liian kuumaksi huh! Papukaijat lentelee ja nähtiin muutama päivä sitten aamukävelyllä kilpikonniakin meressä uimassa. Enpä tiennyt, että siellä semmosiakin on :)

Tuli muuten nyt yhtäkkiä mieleen, että Espanjassa ihmiset on tosi sellasia miten sen nyt sanois, välittömiä. Ihmiset juttelee ja ikään kuin ne haluais tutustua suhun ihan arkisissa tilanteissa. Salin respa oli ihan, että ettekö te tule enää takaisin Marbellaan, kun ostettiin vain 10-kortti salille tavallisen kuukausikortin sijaan. Meidän taloyhtiön respa oli myös, että nytkö te lähdette, kun taksi tuli noutamaan lentokentälle ja Hustle Flown eli mun lempparikahvilan omistajat kyselivät myös, että nähdäänkö me vielä, kun tuli puhetta kesän reissuista. He tuovat usein meille pöytään kaikkia maistiaisia uusista jutuista, mitä heidän listalleen on tullut ja viime viikolla toinen omistajista vei meidät autolla kotiin, kun oltiin tultu sinne Uberilla - jonka kuljettajaan myös vähän niin kuin tutustuttiin, kun hän oli myös tehnyt pitkiä automatkoja Suomen Lappia myöten. Hän sitten laittoi Tommille viestiä myöhemmin Instagramissa. Pieniä juttuja mutta aivan täysin toisenlainen meininki kuin, mihin Suomessa syntyneenä ja ikänsä asuneena on tottunut :) Kumpikaan ei ole siis välttämättä parempi kuin toinen mutta mielenkiintoisia havaintoja tässä on saanut tehdä näin lyhyen ulkomailla asumisen yhteydessä.

Eipä tässäkään postauksessa taas sen kummempaa ajatusta ollut mutta pakko vielä päästä kertomaan superkivasta jutusta, nimittäin tulen julkaisemaan ruokavalion lisäksi treeniohjelman ihan lähipäivinä, joten Wellness -osio saa aivan täydellisen lisän! Treeniohjelma tulee olemaan SUPER ja ihana varsinkin nyt kesään, koska treenit voit tehdä myös ulkona! Stay tuned!

Ihanaa maanantaita!

 

#Fashion #2019 #nealindbergpresets #nealindbergwellness #Indiedays #Lifie #Lifestyle #NeaLindberg #inspiration #Elämä

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE