Etsi

I'M IN LOVE!


Postaus sisältää afillinkkejä*

Tänään aamu alkoi aamukävelyllä vähän niin kuin pakon edessäkin, sillä eilen illalla meillä loppui pullotettu vesi ja hanavettä ei haluta täällä juoda, vaikka se ilmeisesti ihan juomakelpoista onkin. Täällä on alkanut ilmat lämpenemään kesän lähestyessä jopa lähelle kolmeakymmentä astetta ja, kun aurinko paistaa koko ajan pilvettömältä taivaalta niin pakko myöntää, että aika hiton kuuma tuolla ulkona välillä on. Sanoinkin eilen Tompalle, että voisin kesät olla Suomessa ja kylmät ajat täällä lämpösessä :) Näin aamuisin ilma on sopivan viileä ja aurinkokin lämmittää juuri sopivasti. Tavallaan tuntuu uskomattomalta ja niin ihanalta, että kauppareissukin voidaan hoitaa aamukävelyn yhteydessä Välimeren rannalla <3

Tights here* / Crop top here*

Eilen oli kiva päivä monestakin syystä mutta päivän kohokohta oli, kun sain tänne lähetyksen House of Brandonilta, jossa oli Aim'nin uuden malliston treenivaatteet ja muitakin ihania juttuja! Tehtiin tilaus heti, kun Aim'n kertoi uudesta mallistostaan vähän ennen julkaisua ja siitä asti olen näitä odottanut! Esittelinkin paketin sisällön eilen stoorissa. Tämä Aim'nin uusin mallisto Ribbed Shaping Seamless on täydellinen! Olin todella positiivisesti yllättynyt ja mallistoon on selkeästi panostettu paljon! Moni tietää, että olen todella tarkka treenivaatteiden suhteen - vaatteen täytyy olla napakka niin, että se ei treenin aikana valu, istuvuus täytyy olla täydellinen, ja jos on korkea vyötärö, se ei saa olla löysä. Normaalisti Aim'nin treenihousuissa vyötärö on ollut minulle liian löysä ja tightsit on inhottavasti "lörpännyt" vyötärön kohdalta mutta tässä uudessa mallistossa kaikki miinukset on korjattu! Valitsin mun yhden all time lemppariväreistä eli beigen ja uudenlaisen turkoosin, joka kylläkin on luonnossa ihanan pastellin vaaleansininen <3

Nyt, kun ollaan aamukävely ja kaupassakäynti tehty ja aamupala syöty niin seuraavaksi odotankin jo salille lähtöä nimittäin uusissa hienoissa treenivaatteissa treeni kulkee aina superhyvin ja ylipäänsä salilla on mukava olla, kun vaatteetkin tuovat ylimääräistä hyvää fiilistä.

Mahtavaa ja energistä lauantaita teillekin sinne ja hyviä treenejä viikonlopulle! <3

Kuvat muokattu: Essential Beige -filttereillä

 

#2019 #Fiilikset #Indiedays #NeaLindberg #viikonloppu #Elämä #Lifie #Lifestyle #Espanja #Marbella #IMINLOVE

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE